M Mavidan Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 16 Pro alacağım, peşin fiyatlı hangi yerden almak mantıklı, en güvenilir neresi? Gidip bayisinden alacağım. Turkcell, Teknosa, MediaMarkt vs. hangisi en iyi en güvenilirdir?
16 Pro alacağım, peşin fiyatlı hangi yerden almak mantıklı, en güvenilir neresi? Gidip bayisinden alacağım. Turkcell, Teknosa, MediaMarkt vs. hangisi en iyi en güvenilirdir?
Emprizm Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Turkcell benim lek içime sinmiyor MediaMarkt veya Vatan Bilgisayar daha guvenilir olabilir.
osman.guneyy Yoctopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 ben taksitle almak istedim ama 3 den fazla taksit yapmıyorlar ben tüm telefonlarımı mediamarkttan aldım.. mediamarkt tan alırdım yine
ben taksitle almak istedim ama 3 den fazla taksit yapmıyorlar ben tüm telefonlarımı mediamarkttan aldım.. mediamarkt tan alırdım yine
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 3 Ocak 2025 #4 MediaMarkt veya Teknosa tercih edebilirsiniz ikisi de gayet güvenilir Turkcell'e bende güvenemiyorum.
MediaMarkt veya Teknosa tercih edebilirsiniz ikisi de gayet güvenilir Turkcell'e bende güvenemiyorum.