iPhone 16 Pro pil sağlığı düşüşü normal mi?

Crexyyy

Hectopat
Daha fazla  
11 Ocak 2025'te aldığım iPhone 16 Pro 230-240 şarj devri arasında 100 pil sağlığına sahipti. Şu an 256 devir oldu ve bu süre zarfında 96'ya kadar düştü. Bir süre sonra hızlıca düşeceğini okumuştum ama bu kadarı normal mi? Yanlış değilsem 250'de 97'ye düşmüştü sadece 6 devirde bir sağlık daha düşmesi garip geldi.

Birebir aynı durum bende de mevcut ben de cihazı aralık 2024'te aldım 240 devirde 99a düştü ve sonrasında hızlı bir şekilde düşmeye başladı şu an 291 devirde %95 oldu halbuki her zaman dikkat ederek 20-80 arasında kullandım asla şarj esnasında kullanmadım. Önüne geçmek için yapılabilecek bir şey yok kullandıkça düşüyor mecburen.

Birebir aynı durum bende de mevcut ben de cihazı aralık 2024'te aldım 240 devirde 99a düştü ve sonrasında hızlı bir şekilde düşmeye başladı şu an 291 devirde %95 oldu halbuki her zaman dikkat ederek 20-80 arasında kullandım asla şarj esnasında kullanmadım. Önüne geçmek için yapılabilecek bir şey yok kullandıkça düşüyor mecburen.
Batarya olayını hiç kafaya takmam hep böyleydi zaten. Genel olarak günlük şarj kullanımımı ve ekran süremi kontrol altında tutmaya çalıştığım için ona bakarken şuna da bakayım diyerek kontrol ediyorum. Eğer normalse önemi yok ileride zaten gidip değiştiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı