iPhone 16 Pro stok biter mi?

Yazın bir sıkıntı olmaz eylül sonuna kadar. Ekim'den itibaren 17 Pro serisi satışa girdiği için 16 Pro ile 17 Pro fiyatları Ekim sonu kasım gibi artık aynı hale gelir. Yani buradan şunu anlayacaksın: Stok bitti. Bu her sene böyle olur. Pro serileri 1 sene üretilir. Eylül'den diğer Eylül'e yeni Pro serisi gelene kadar çok rahat bulursun stoklarda da olur. Zam tehlikesi var haberin olsun.

Sıkıntı olmaz hocam bulursunuz.

Sağ olun hocam.

Yazın bir sıkıntı olmaz eylül sonuna kadar. Ekim'den itibaren 17 Pro serisi satışa girdiği için 16 Pro ile 17 Pro fiyatları Ekim sonu kasım gibi artık aynı hale gelir. Yani buradan şunu anlayacaksın: Stok bitti. Bu her sene böyle olur. Pro serileri 1 sene üretilir. Eylül'den diğer Eylül'e yeni Pro serisi gelene kadar çok rahat bulursun stoklarda da olur. Zam tehlikesi var haberin olsun.

Sağ olun hocam sizce yaza kadar bir zam görme ihtimalimiz ne kadar yüksek ona göre şimdi de alabilirim çünkü.

Sağ olun hocam sizce yaza kadar bir zam görme ihtimalimiz ne kadar yüksek ona göre şimdi de alabilirim çünkü.
İhtimal çok yüksek. Ya şimdi alın, ya da paranızı yatırım yapın ve bekleyin 90-100K bandından 17 Pro alın. Ben 17 Pro alınmasını daha da mantıklı buluyorum.

İhtimal çok yüksek. Ya şimdi alın, ya da paranızı yatırım yapın ve bekleyin 90-100k bandından 17 Pro alın. Ben 17 Pro alınmasını daha da mantıklı buluyorum.

Anladım hocam ama telefonum biraz eski yenilemem gerekiyor muhtemelen 16 Pro alacağım yine de sağ olun yardımınız için.

iPhone stokları çabuk tükenmeye başladı. 15 Pro'nun stoklarını bile bulamıyoruz artık. Sene sonuna kadar vaktiniz var. Artık herkes iPhone alıyor. Pro modeller düz modellere kıyasla daha hızlı tükeniyor. 13'ün stokları hala var iken 13 Pro'nun stokları yok.

Anladım hocam ama telefonum biraz eski yenilemem gerekiyor muhtemelen 16 Pro alacağım yine de sağ olun yardımınız için.
Güzel tercih. Hayırlı olsun şimdiden. Merak etmeyin eylüle kadar bile rahat gider stoğu. O zamana kadar alırsınız.

iPhone stokları çabuk tükenmeye başladı. 15 Pro'nun stoklarını bile bulamıyoruz artık. Sene sonuna kadar vaktiniz var. Artık herkes iPhone alıyor. Pro modeller düz modellere kıyasla daha hızlı tükeniyor. 13'ün stokları hala var iken 13 Pro'nun stokları yok.

Çünkü Pro serileri 1 yıl üretiliyor. 2021 Eylül'de 13 Pro çıktı satışa, 2022 Eylül'de 14 Pro gelince üretimi durdu ve karaborsa oldu. Düz model ise 2-3 yıl boyunca üretildi.

Güzel tercih. Hayırlı olsun şimdiden. Merak etmeyin Eylül'e kadar bile rahat gider stoğu. O zamana kadar alırsınız.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı