iPhone 16 Pro vs 16 Pro Max

çoğu insan 60 hz kullanıyor
hocam olay sadece 120 hz ile 60 hz değil. Promotion sayesinde dinamik yenileme hızları var pro modellerde yani gerek kalmazsa 1 hz e bile indirebilir bu yüzden güncel testlerde Plus ile Pro Max arasında epik bir batarya süresi farkı var boyutları neredeyse aynı olmasına rağmen.

Evet ana ekranda 120 hz olmuyor promotion açıksa.

Bu arada yinede 60 hz alınmaz.

14 Pro kullanıyorum boyutu tam ideal bence daha büyük olsa kullanım olarak zorlanırdım, özellikle tek elle kullanımda Max modeller çok zorlar gibi (8 Plus kullanırken öyleydi). Fakat batarya konusunda memnun değilim Max olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. 16 Pro'nun bataryası daha iyi fakat pil ömrüne özellikle ihtiyaç duyuyorsanız Pro almanız pişman edebilir.

Bu sene Pro ve Pro Max arasında sensör farkı yok 16 Pro 6.3 inçlik boyutuyla gayet yeterli kısaca Max almanıza gerek yok.

hocam 11 kullanıyorum ve tek elle kullanması bunda da zor ellerim büyük değil çok. Dediğim gibi tabiki de 11 ile 16 pro arasında çok fark olacak batarya konusunda ama diğer tarafta ekstradan 2.5 saat var neredeyse. Batarya ömrü 2-3 yıl sonra azalsa bile 16 pronun seviyesine gelir öyle bir durum. Ağırlık konusunda valla hayatımda 14 Pro Max kadar ağır bir telefon almadım herhalde elime ama yeni titanyum kasa sayesinde baya bir iyileştirme sağlanmış.

Bu sene Pro ve Pro Max arasında sensör farkı yok 16 Pro 6.3 inçlik boyutuyla gayet yeterli kısaca Max almanıza gerek yok.
aslında evet hocam 16 Pro hoşuma gitti baya ama nerdeyse 3 saat daha fazla pil ömrü var pro maxte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…