iPhone 16 Pro vs iPhone 17 vs Samsung S25 Ultra

Adalı34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba;

Yaklaşık 6 yıldır Xiaomi Mi9t Pro modelini kullanıyorum. Artık iyice ağırlaşmaya başladı ve yeni bir telefon almak istiyorum. Sıfır, Türkiye'de satılan bir cihaz almak istiyorum. Hangi modeli önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Android tarafından sıkılınca 14'e geçmiştim ben memnunum IPhone'dan fakat fiyat açısından ve performans açısından S25 Ultra çok daha iyi bir telefon. Sen ne için kullanacaksın? Senin amaçlarına hangisi uygun onu düşünürekten bakmalısın.

Merhaba;

Yaklaşık 6 yıldır Xiaomi Mi9t Pro modelini kullanıyorum. Artık iyice ağırlaşmaya başladı ve yeni bir telefon almak istiyorum. Sıfır, Türkiye'de satılan bir cihaz almak istiyorum. Hangi modeli önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eğer Android'ten devam etmek isterseniz S25 Ultra içlerindeki en iyi cihaz bana göre. Yok eğer iOS kullanmak isterim derseniz 16 Pro ve 17 arasından ben düz 17'yi gündelik kullanıcıya daha çok öneriyorum.

16 pro devri bitti. ptt avm gibi sitelerin dışında alınabilecek yerler kalmadı şarjı 1 yıl giden ve ön kamerası dikdörtgen çekebilen 17 ile herkese bolşans.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı