iPhone 16 Pro vs iPhone 17

Bowser Koopa

Hectopat
Yer
Bowser's Castle
Selamlar, şimdi direkt konuya gireyim. iPhone 17 kağıt üstünde ProRES, ProLOG filan yok ve telefoto kamerası yok onun dışında neredeyse her konuda üstün (A19 ile A18 Pro arasında devasa fark yoktur büyük ihtimal ancak azda olsa A19 daha iyidir.) E o zaman git 17 al diyeceksiniz ancak 16 Pro'nun çöl titanyum rengi beni aşırı çekiyor. Bana XS Gold rengini hatırlatıyor nedense ancak sırf görüntüsü için 1 nesil eski ve genel toplamda özellikleri bir tık daha kötü bir telefon almak mantıklı mı sizce?

Dış görünüşten telefon almayın özellikle iki Apple telefon arasında. Tasarımları fena değil zaten 17 Pro hariç.

Hiç sorma hacı bende 17 lerin çıkmasına bir hafta kala aldım bu cihazın çöl titanyum modelini.Arka rengine birşey diyemem fakat o kenarlardaki titanyum rengi efsane varsın bir yıl eksik güncelleme alsın.

Hiç sorma hacı bende 17 lerin çıkmasına bir hafta kala aldım bu cihazın çöl titanyum modelini.Arka rengine birşey diyemem fakat o kenarlardaki titanyum rengi efsane varsın bir yıl eksik güncelleme alsın.
Ya dimi ya... resmen cezbediyor o titanyum kısım ve kamera adasının görünüşü... normal 17'de garip geliyor görüntüsü o kamera adasının alışamadım bir türlü düz 16'da da aynısı vardı, ayrıca dediğiniz gibi varsın 1 yıl az alsın önemli değil ya... ben kaç yıl iPhone 6s kullandım zaten , ama size bir sorum olacak normal 17'de pil ömrü daha uzun olacakmış 16 Pro'ya kıyasla. Şu an memnun musunuz pil ömründen 16 Pro'nun? yani dikkate alınmalı mı pil ömrü?

iphone 8 den geçmiş biri olarak benim sana vereceğim cevap ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum fakat yoğun kullandığım halde günü kurtarıyor .Cihazın şarjı gayet iyi bence.

iphone 8 den geçmiş biri olarak benim sana vereceğim cevap ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum fakat yoğun kullandığım halde günü kurtarıyor .Cihazın şarjı gayet iyi bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de uzun zaman samsung kullandıktan sonra değişiklik için iphone 17 sipariş ettim. 16 pro ya göre ön kamera sarj süresi yeni geçeceğim için test amaçlı gibi düşündüğümden dolayı 17 cazip geldi. 16 pro ile ilgili olumsuz yorum çoktu. Malesef renk seçeneği çok yok. Siyah aldım.

17'nin pili gün içerisinde daha mı uzun götürecek şimdi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…