iPhone 16 Pro vs S24 Ultra

Bu seviyeli tartışma için öncelikle teşekkür ederim. Tabii senin düşüncen, ama sadece 16 Pro'yu değil de biraz da 24 ultrayı araştırırsan 24 ultranın 16 Pro'dan çok daha iyi ve kaliteli olduğunu göreceksin. Hayırlı akşamlar.

Rica ederim, seviyeli bir şekilde tartışmayacaksak anlamı yok zaten.

Araştırdığım için öyle diyorum. Sırf bunu tartışmak için açtığım bir konu da var. Bu konu tartışmaya müsait zaten fakat istemezseniz o konunun altında da tartışabiliriz. Merak ettim, hangi konularda daha iyiymiş?

Ayrıcalık tabii ki. Pro modelin ayrıcalıklarından birisi 120 Hz. Yalan mı söylemişim? Bu ekran konusu geçtiğinde çocukluk travmalarınız tetikleniyor herhalde birden. Herkes agresifleşiyor. Anlamadım bu işi arkadaş ben.

Bu israrla samsung onerenleri anlmiyorum. 2 yil sonunda yavaslayacak deger kaybedecek. Ekran gecisleri vs donmaya baslayacak. Iphone 8 Plus bile hala yag gibi akiyor her uygulamada. Samsung almaya deger bir ozellik goremiyorum. 2 yilin sonunda satmya kalksaniz deger kaybedecek. Baya bir fazla hemde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Senin dediklerin orta segment için geçerli. s serisi iPhone kadar olmasa da değer kaybetmiyor ve kolay kolay yavaşlamıyor. bir de sana sorum olacak hangi Samsung cihazları kullandın şu ana kadar?

Senin dediklerin orta segment için geçerli. s serisi iPhone kadar olmasa da değer kaybetmiyor ve kolay kolay yavaşlamıyor. bir de sana sorum olacak hangi Samsung cihazları kullandın şu ana kadar?
Akilli telefon maceram su sekildeydi. Iphone 4, Samsung J7 core, Iphone 11, Galaxy a71, Suan S21Fe. Fe den hic memnun degilim. Bu arada satmayi dusunuyorum ve gelen parayla iphone 11 falan alirim buyuk ihtimal. Sen hangi cihazi kullaniyorsun? Daha once hangi iphone kullandin?

En kötü 13 almanızı öneririm hocam.

iPhone X kullandım kamerası gayet güzeldi ama aşırı yavaşlamıştı yetersiz geliyordu en sonunda kendi kendini kapatması sonucunda 2 ay önce sattım. Evde boşta duran MI11 Lite geçtim o telefonda işlemciden kaynaklı kronik dokunmatik arızası oldu dokunmatik gitti onu da bıraktım. Şu an 1 aydır S24 Ultra kullanıyorum bununla aynı fiyata 14promax vardı ama ben daha güncel diye bunu seçtim memnunum.

S serisi kolay kolay yavaşlamıyor. Bende 2019 model s10e var hala canavar gibi bir problem yok.

2 yil sonra pisman olacaksin buna emin ol. 14 pro max ve 16 promax fiyatlari ayni keske bekleseydin 16 promax alsaydin. Ön siparis fiyatlari cok ucuzdu. Hayatinin hatasini yapmissin. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…