Denizius124
Hectopat
- Makaleler
- 3
Sanırım sizin yapay zeka anlayışınız telefonu sesli komut ile kullanma seviyesine getirmek falan. D
Neden cevap vermek yerine laf sokmayı tercih ediyorsun?
Sizde telefonun işlemcisini AnTuTu puanı ile kıyaslıyorsunuz sanırım GPU, Memory ve ux değerlerininde içine alındığı bir puan
1.8'i yuvarlamayıp 2.7'yi 3'e yuvarlıyorsunuz bir de matematik hatası yapıp aradaki farka %80 diyorsun Apple aşırı geri kalmış falan diye sallıyorsun 60FPS oyunlarda 120FPS deneyimi sağlıyor falan diye de cilalıyorsun falan filan.
Samsung hiçbir Android markasının yapamadığını yapmış 8 Elite'i en iyi şekilde kullanmış diğer markalar samsunga yol açmak için mi 8 Elite gibi bir işlemciyi kullanamadı acaba, bir sorum olacak 8 Elite kullanan hangi Samsung cihazı eline aldın da böyle şeyler söyleyebiliyorsun.
Kamera konusunda tabii değinmezsin
Sana kaç tane argüman sundum sunma gerekçelerim belli temellendirmelerim belli hala bir şeyler söyleyip kaçıyorsun teknolojiden bahsediyoruz şunu anlamadınız hala burada futbol takımı tutmuyoruz savunacak bir şeyin yoksa kanka Apple markadır ya değer kaybetmez kasmaz falan filan ayağı yapmayacaksın.
Sana kaç tane argüman sundum sunma gerekçelerim belli temellendirmelerim belli hala bir şeyler söyleyip kaçıyorsun teknolojiden bahsediyoruz şunu anlamadınız hala burada futbol takımı tutmuyoruz savunacak bir şeyin yoksa kanka Apple markadır ya değer kaybetmez kasmaz falan filan ayağı yapmayacaksın.
Dostum argüman mı sunuyorsun sen Samsung 8 Elite'i en iyi kullanan firma diyorsun resmi olarak duyrulmuş 8 Elite kullanan Samsung cihaz var mı?
3200'ü 3400'e nasıl yuvarlayacaksın acaba açık açık 2.7 milyon küsur olan sonuca 3 milyon deyip 1.8 milyon olan sonuca 1.8 diyorsun gidip AnTuTu puanını öne sunuyorsun komik duruma düşüyorsun sadece bir şeyler okuyup gelip buraya argüman sunuyorsun onun bile matematiğini yanlış yapıyorsun.
Yapay zeka konusunda paralı olmasına hiçbir şey diyemeyip Apple yapay zekasını övmediğim halde laf sokmaya çalışan sensin.
Aradaki günlük kullanıcının fark etmeyeceği farkları devasa yenilik gibi anlatman var bir de yanlış hesap kitap yapıyorsun falan ama evet 8 Elite A18 bionicden güçlü ama bak bakalım bu gücü kaç kişi günlük kullanımında fark edecek 1 milyon üstü AnTuTu puanı veren herhangi bir mobil cihaz günlük kullanımda zaten çok üst seviye kalıyor gelmiş burada Samsung uçuyor Samsung kaçıyor diyorsun onları da yanlış sayılarla diyorsun kendinde mantık yürütüyorsun.
2.7 milyon senin gördüğün sayılar dostum ben test aşamalarındaki sayılardan bahsediyorum orta yuvarlama falan yok kim ne açıkladıysa onu diyorum Samsung Single da geri kalsa da multi ve AnTuTu da çok ileri bir seviye ve de bu saatten sonra 2021 üzeri çıkmış cihazlarda ahım şahım fark bulamazsın biz yenilik neyse onu konuşuyoruz iOS 18'deki gibi sürekli bir şeylerin yerini değiştirmeye özelleştirme demiyoruz adamlar One UI 7 ile zibil tane özelleştirme getiriyor biraz baksanız anlayacaksınız paralı yapacaksa da yapacak ne diyebilirim ben olan yenilikleri konuşuyorum.
Sen yenilik konuşmuyorsun Samsung savunuyorsun.
"Paralı yapacaksa da yapacak ne diyebilirim" aynısını Apple yapsa diyeceklerini tahmin edebiliyorum.
Hala AnTuTu diyor AnTuTu'da senin hesapladığın gibi %80 olmasa da fark atmasının en büyük sebeplerinden birisinin RAM olması biraz güldürüyor beni.
3. soruşum ama 8 gen Elite kullanan kaç Samsung cihaz gördün de o kadar kesin konuştun.
Sen yenilik konuşmuyorsun Samsung savunuyorsun.
"Paralı yapacaksa da yapacak ne diyebilirim" aynısını Apple yapsa diyeceklerini tahmin edebiliyorum.
Hala AnTuTu diyor AnTuTu'da senin hesapladığın gibi %80 olmasa da fark atmasının en büyük sebeplerinden birisinin RAM olması biraz güldürüyor beni.
3. soruşum ama 8 gen Elite kullanan kaç Samsung cihaz gördün de o kadar kesin konuştun?
Ben de diyorum ki elde testler var ve sürekli sosyal medyada paylaşılıyor aynı şekilde 16 serisi gelmeden önce de bu testler geliyordu Apple eskisi kadar ne yazılımsal ne donanımsal bir şey getiremiyor siz de bunun farkında olmanıza rağmen sanki tuş getirmesi mantıklı gibi bunu savunuyorsunuz ve hala Apple hızlı algısı devam ediyor aklım almıyor cidden almıyor yeni çıkan Huawei Mate serisi telefonu el hareketleri ile dosya paylaşımı yapıyor ve dehşet mükemmel bir özellik Apple ne sundu size peki bu yıl? Neredeyse bir hiç Android dünyası Apple geride bırakırken Apple yerinde sayıyor ki yalan yok Samsung'un ücretli yapay zeka muhabbetide saçmalık telefon dünyası artık yazılımın üstüne telefonlara bir şey veremez bundan vazgeçmeleri gerek zaten eline 8 gen Elite kullanan bir Samsung aldın mı demeyi birakırsın umarım ayni seyleri konusmak sıktı.
Neymiş hata dolu metin senin 2, 7M benim 3M dediğim mi? Hala aynı şeyleri diyorsun ki cevaplarını verdiğimiz halde ama sen asla savunma yapamıyorsun.