iPhone 16 Pro vs Samsung S25 Plus

Pil sağlığınız kaç hocam.

135 döngüdeyim daha yeni 99'a düştü. 1000 döngüde %80 sağlık garantisi verdiklerini düşünürsek gayet güzel gözüküyor şimdilik. Her gelen yeni beta sürümünü de kuruyorum sürekli arkada yeni sürümleri işliyor belki o da etkilemiş olabilir pil sağlığını.

Bende altı yıldır kullandığım Xiaomi Mi 9T Pro telefonumdan artık tepe model kısmına geçmek istiyorum.
Araştırdığımda bende bu iki model arasında kaldım.
Samsung S25 Ultra gözüme büyük ve hantal geliyor.
Samsung S25+ ise şu anki telefonumla aynı boyutlarda.
iPhone 16 Pro boyutu ise bana en ideal boyutlar gibi geliyor.

iOS tarafını bu zamana kadar hiç deneyimlemedim. Deneyimlemek gerekir mi yoksa S25 ailesine mi yönelmek gerekir? (Oyun oynamıyorum. Genel anlamda telefon görüşmesi, WP ve diğer sosyal mecralar şeklinde ilerliyorum. Aşırı fotoğraf çektiğim de yok)
iPhone 16 Pro mesela pil konusunda üzer mi?

Bende altı yıldır kullandığım Xiaomi Mi 9T Pro telefonumdan artık tepe model kısmına geçmek istiyorum.
Araştırdığımda bende bu iki model arasında kaldım.
Samsung S25 Ultra gözüme büyük ve hantal geliyor.
Samsung S25+ ise şu anki telefonumla aynı boyutlarda.
iPhone 16 Pro boyutu ise bana en ideal boyutlar gibi geliyor.

iOS tarafını bu zamana kadar hiç deneyimlemedim. Deneyimlemek gerekir mi yoksa S25 ailesine mi yönelmek gerekir? (Oyun oynamıyorum. Genel anlamda telefon görüşmesi, WP ve diğer sosyal mecralar şeklinde ilerliyorum. Aşırı fotoğraf çektiğim de yok)
iPhone 16 Pro mesela pil konusunda üzer mi?
16 Pro kullanan arkadaşım da var kendim de denedim güzel telefon 10 saat ekran süresine rağmen yoğun kullanıma rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor eğer çok merak etmiyorsanız veya özellikle bir sebebiniz yoksa iPhone alınmaz diye düşünüyorum iPhone kullanan biri olarak ancak merak ediyorsanız ve ekosistem kurarım diyorsanız alın deneyin,ayrıca lütfen bunun için ayrı konu açın hem burayı hortlatmayın hemde uyarı yiyebilirsiniz.

16 Pro kullanan arkadaşım da var kendim de denedim güzel telefon 10 saat ekran süresine rağmen yoğun kullanıma rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor eğer çok merak etmiyorsanız veya özellikle bir sebebiniz yoksa iPhone alınmaz diye düşünüyorum iPhone kullanan biri olarak ancak merak ediyorsanız ve ekosistem kurarım diyorsanız alın deneyin, ayrıca lütfen bunun için ayrı konu açın hem burayı hortlatmayın hem de uyarı yiyebilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Açıkçası ekosistem merakım var ama o kadar farka bu merakı gidermeye gerek var mı? Diye düşünüyorum tabii ki.
Yeni konu açmak istemedim çünkü başlıktaki gibi benim sorumda. Uyarınız için teşekkürler.

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Açıkçası ekosistem merakım var ama o kadar farka bu merakı gidermeye gerek var mı? Diye düşünüyorum tabii ki.
Yeni konu açmak istemedim çünkü başlıktaki gibi benim sorumda. Uyarınız için teşekkürler.
Ekosistem merakınız var ve çok merak ediyorsanız alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı