U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 10 Aralık 2024 #1 Merhaba, Almanya'dan iPhone 16 Pro getirtmeyi düşünüyorum bir akrabam aracılığıyla. Elimde bir adet iPhone 13 bulunmakta iPhone 16'ya IMEI kayıdı yaptırmasam Wi-Fi ile arama yapabilir miyim?
Merhaba, Almanya'dan iPhone 16 Pro getirtmeyi düşünüyorum bir akrabam aracılığıyla. Elimde bir adet iPhone 13 bulunmakta iPhone 16'ya IMEI kayıdı yaptırmasam Wi-Fi ile arama yapabilir miyim?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.280 Makaleler 11 Çözümler 59 10 Aralık 2024 #2 Umut TOSUNn dedi: Merhaba, Almanya'dan iPhone 16 Pro getirtmeyi düşünüyorum bir akrabam aracılığıyla. Elimde bir adet iPhone 13 bulunmakta iPhone 16'ya IMEI kayıdı yaptırmasam Wi-Fi ile arama yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile arama yapabiliyorsunuz evet. Tek problem iPhone 13’e arama geldiğinde 16’da gözükmesini sağlayan ayar maalesef çalışmıyor iOS üzerinde hata olmasına rağmen…
Umut TOSUNn dedi: Merhaba, Almanya'dan iPhone 16 Pro getirtmeyi düşünüyorum bir akrabam aracılığıyla. Elimde bir adet iPhone 13 bulunmakta iPhone 16'ya IMEI kayıdı yaptırmasam Wi-Fi ile arama yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile arama yapabiliyorsunuz evet. Tek problem iPhone 13’e arama geldiğinde 16’da gözükmesini sağlayan ayar maalesef çalışmıyor iOS üzerinde hata olmasına rağmen…