O OrçunAs Zeptopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #11 roxy1881 dedi: Evet hocam normal. Dediğim ayarları uyguladıktan sonra durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam biraz geç cevap işim çıktıda verdim ama dediğiniz ayar hareketi azalt mıydı?
roxy1881 dedi: Evet hocam normal. Dediğim ayarları uyguladıktan sonra durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam biraz geç cevap işim çıktıda verdim ama dediğiniz ayar hareketi azalt mıydı?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.938 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer İstanbul 9 Mayıs 2025 #12 OrçunAs dedi: Kusura bakmayın hocam biraz geç cevap işim çıktıda verdim ama dediğiniz ayar hareketi azalt mıydı? Genişletmek için tıkla... Anismasyonları azaltıyor süreyi.
OrçunAs dedi: Kusura bakmayın hocam biraz geç cevap işim çıktıda verdim ama dediğiniz ayar hareketi azalt mıydı? Genişletmek için tıkla... Anismasyonları azaltıyor süreyi.
O OrçunAs Zeptopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #13 roxy1881 dedi: Anismasyonları azaltıyor süreyi. Genişletmek için tıkla... Onu bulamadım hocam.