iPhone 16 Pro'dan memnun musunuz?

alizer01

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıllardır telefon almıyorum ve yeni çıkan ve uzun yıllar gidecek bir telefon almak istedim ve aklımda iPhone 16 Pro 256 GB modeli var ama internette şikayetleri okudum, iPhone 16 Pro kullanan arkadaşlar varsa kamerasından veya neyinden memnun değilsiniz, neden alınmaz veya olan sorunlar çözülür mü yazılım ile? Bunlar hakkında bilgi verir misiniz?

Alabilirsiniz uzun yıllar sizi götürür. İşlemcisi olsun kamerası olsun her açıdan top-tier amiral gemisi bir telefon. Kamerası gayet başarılı gece çekimleri olsun, makro çekimler veya telefotoda ben bir sorun yaşamadım. Pro modelinde tek yaşayacağınız sorun ileride şarj yönünden sizi üzebilir.

Bu şarj sorunu tahmini ne zaman başlar, elbette benim kullanım şeklime göre de değişiklik gösterecektir.

Bu şarj sorunu tahmini ne zaman başlar, elbette benim kullanım şeklime göre de değişiklik gösterecektir.
Tabii ki kullanımınıza bağlı olarak değişir aşırı oyun oynamıyorsanız, video edit-render ya da ağır işler yapmıyorsanız uzun bir süre şarj sorunu yaşamazsınız (2 yıl civarı) diye tahmin ediyorum. Ben şu anda 16 pro max kullanıyorum ortalama 10-12 saat ekran süresi alıyorum sizde normal kullanımda 8 saat civarı ekran süresi alabilirsiniz.

Gayet stabil bir cihaz. Alıcısını üzmeyecektir diye düşünüyorum. Ağır işler yapmayacaksanız oyun gibi o zaman yeter de artar pil ömrü size. Yani 1 günü rahat çıkaracaktır.

1 gün çıkıyor aşırı kullanım yok ama 6 saat bazen daha az ekran süresi alıyorum bende mi böyle herkes mi aynı bilemedim.

Ben en son iphone 6s kullandım sonra maddi sebeplerden dolayı redmi note serisine geçmiştim 2020 yılında 4 yılda onu kullandıktan sonra tekrar iphone'a dönmeyi istedim çünkü istediği kadar androidin ultra lüks son modeli olsun iphone gücü hiç birinde yok bana kalırsa işlemcisi aşırı güçlü ve kamerası muazzam. Ben 16 pro aldım ve aşırı memnunum arkadaşların düz iphonelarını elime aldığım an bile farkı acayip hissettiriyor mükemmel bir telefon

Ben de yıllardır Redmi Note8 Pro kullanıyorum ama Android reklamı bitmiyor izinleri kaldırıyorum hala devam ediyor, hiç iPhone kullanmadım, bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Hocam ne kadar ekran süresi alıyorsunuz pil ne kadar gidiyor.

Ben kişisel görüş olarak iosu her zaman tavsiye ederim umarım en iyileri sizin olur

Hocam ne kadar ekran süresi alıyorsunuz pil ne kadar gidiyor.
Şöyle ki ben telefonu fazla kullanmıyorum aldığımdan beri neredeyse hep yan köşede duruyor işte giriyorum biraz sosyal medya biraz duolingo falan beni tamamen bir gün götürüyor üstüne şarj etmeme bile gerek kalmıyor ama yoğun kullanım gerçekleştirmediğim için şu ana kadar o konu da bir şey diyemem çok normal bir kullanıcı iseniz gayet yeterli şarjı kaldı ki max telefonlar çok büyükler bataryaları fazla da olsa ben çok usandım büyük telefondan ve 16 proda ekranı biraz büyütmeleri harika olmuş mükemmel bir boyutu var elde benim devir sayım 17 ve ben telefonu %20 şarjdan aşağı hiç düşürmedim bazen %80 şarjda bırakıyorum bazen %100 yapıyorum ama hiç %20 altında takmadım şarja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…