iPhone 16 Pro'dan Pro Max'e geçmeye değer mi?

Parkedersemez

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, işim gereği telefonla çok vakit geçiriyorum. Telefonu günde 3 kere şarj etmekten sıkıldım. iPhone 16 Pro Max'e geçersem, bataryada çok fark olur mu?

Pro Max'e de boyutuna alışır mıyım diye geçmekten çekiniyorum, sanki çok da boyut farkı yok gibi.

Mutlaka geçmelisin şarj için bile geçilir

Aradaki fark inç ve batarya,

ne gerek var ki bence fark etmez

Ben 15 promax kullanıyorum arkadaşım 15 Pro kullanıyor ben 2024 Eylül'ün başlarında o ise sonlarında aldı şu an benim pil 98 ve devir 170 onunki ise garip bir şekilde 89.

Ne kadar fiyat farkı vereceksin?

Ben 16 Pro Max kullanıyorum telefonu çok kullanmadığım halde 2 günü rahat çıkartıyor batarya takıntım olmasa net Pro kullanırım tam elime göre. Pro Max'e geçerseniz 1 günü zorlayabilir şarj için belki bir sabah birde akşam yatarken şarja takmanız gerekebilir.

Aynı ikilemde kalarak 16 pro aldım.evet pro maxin bataryası çok cazip lakin o kadar büyük ekranlı telefon yerine direkt tablet almak daha mantıklı diye düşündüm.telefon dediğin kibar olmalı,cebe sığmalı,tek elle kullanılabilmeli diye düşünüyorum

Ben de ilk başlarda o şekilde düşünmüştüm hocam ama benim işim telefon ile olduğu için mahvoluyorum düşünün her gittiğiniz yerde prizi arıyorsunuz, ben de küçük ekran telefonlar hatta iphone 5 boyutu mükemmeldi

Hocam android kullanamam, o yüzden yapabileceğim en iyi şey maxa geçmek olur bir şarj etmeden kurtarsa bile kardır

Ben 15 promax kullanıyorum arkadaşım 15 Pro kullanıyor ben 2024 Eylül'ün başlarında o ise sonlarında aldı şu an benim pil 98 ve devir 170 onunki ise garip bir şekilde 89.
Hocam aynı şekilde 15 pro da da hem batarya hem pil ömrü bitiyordu, prolarda 120 hz ekranı maaelesef batarya taşımıyor , Apple’da zaten pro Max alınmasını istiyor diye düşünüyorum ciddi bir batarya iyileştirmesi belki de uzun yıllar olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…