Ronaldo12344 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 993 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Düz fotoğraf çekiyorum, bu boyutta dosya yüklenemez diyor. Yani telefonumdan herhangi bir şey çekip atamıyorum Sosyal'e. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Düz fotoğraf çekiyorum, bu boyutta dosya yüklenemez diyor. Yani telefonumdan herhangi bir şey çekip atamıyorum Sosyal'e.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Kasım 2024 #2 Çoğu telefonda aynı şey geçerli. Burada yapmanız gereken şey galeriye girip paylaşmak istediğiniz fotoğrafı screenshot yardımı ile kaydedin bu şekilde bir deneyiniz. Benim telefonumda Screenshot fotoğrafın kalitesini düşürdüğünü için paylaşılıyor. Artı 0 Eksi
Çoğu telefonda aynı şey geçerli. Burada yapmanız gereken şey galeriye girip paylaşmak istediğiniz fotoğrafı screenshot yardımı ile kaydedin bu şekilde bir deneyiniz. Benim telefonumda Screenshot fotoğrafın kalitesini düşürdüğünü için paylaşılıyor.
KS KS Ronaldo12344 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 993 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 @MarkusRuhl sanırım denediğimde yine olmuyordu. Artı 0 Eksi