iPhone 16 SIM takın uyarısı veriyor

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
iPhone serisi almayın pişmanlıktır.
16 kullandım kamerası siyah ekranda kaldı lanet ettim sattım 16 Plus aldım SIM kartı gidip geliyor.
2 kere servise gittim sorun donanımsal değil diyorlar operatör de hattı Android telefonda kullanın sorun IPhone'da olabilir diyor. Daha yeni telefon şebeke gidiyor serviste sorun yok sadece cuma cumartesi ve pazar günü servis kesilmiş SIM yok uyarısı almışsınız diye servis söylüyor e o zaman servis akasya AVM söyle o zaman neden 3 gün SIM yok uyarısı aldım. Servissiniz bizden kaynaklı sorun yok siyip kenara çekiliyorsunuz.
Buyurun abi detaylıca anlatmaya çalıştım sorunu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam cihaz yurtdışımi yurtiçimi

Garantiye yolladinizmi ve sonuç kullanıcı hatası olarakmi dendi yolladiysaniz
Kardeşim video da anlattım ya hayır servise randevu oluşturuyorsun kendin götürüyorsun orada inceliyorlar. İncelediler dediler bu durum donanımsal bir sorun değil sorun operatör kaynaklı olabilir diyip servis detaylı incelemek için içini açmak istedi daha yeni cihazımı açtırmak istemedim bende.

Hocam yeni cihaziniz fakat sim calismiyor bu bir teknik arıza servis bunu goruntulerse ve kullanıcı hatası olmadığını teyit ederse yeni cihaz talep edebilirsiniz onu demeye çalışıyorum

Hocam yeni cihaziniz fakat sim calismiyor bu bir teknik arıza servis bunu goruntulerse ve kullanıcı hatası olmadığını teyit ederse yeni cihaz talep edebilirsiniz onu demeye çalışıyorum
Çalışmıyor değil kafasına göre gidiyor geliyor serviste diyor ki sadece 3 gün gitmiş operatör kaynaklı olabilir servis demiyor bizim sorun başkasına atıyor suçu operatör de diyor böyle bir kesinti olmaz olamaz cihaz kaynaklı sorun var.

Allah yardımcın olsun ne diyeyim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…