iPhone 16 toplama çıkabilir mi?

BurakCeylan026

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yurt dışı cihaz almayı düşünüyorum. 14 Pro Max alacaktım biraz araştırınca cihazların neredeyse tamamı toplama olduğunu öğrendim. 15 Pro Max'te de yavaş yavaş başladı söylentileri mevcut. Gözü 16 serisine çevirdim. Sizce 16 Pro Max'lerde toplama cihaz durumu başlamış mıdır? Daha önce tecrübe eden oldu mu?

Bonus soru: Toplama cihazlar ek kayıt oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Toplama cihaz alınmaz
2) Sağlam satıcı ve kapalı jelatinli kutuysa yurt dışı alınır
3) Genellikle istanbul’da sağlam bulabilirsin
4) Tamamı toplama’dan kastınız nedir?

Merhaba. Yurt dışı cihaz almayı düşünüyorum. 14 Pro Max alacaktım biraz araştırınca cihazların neredeyse tamamı toplama olduğunu öğrendim. 15 Pro Max'te de yavaş yavaş başladı söylentileri mevcut. Gözü 16 serisine çevirdim. Sizce 16 Pro Max'lerde toplama cihaz durumu başlamış mıdır? Daha önce tecrübe eden oldu mu?

Toplama derken yenilenmiş mi?

15 serilerinde az da olsa var güvenilir bir telefoncudan alabilirsin 16 da başladığını sanmıyorum 15'lerde bile çok yok.

15 serilerinde az da olsa var güvenilir bir telefoncudan alabilirsin 16 da başladığını sanmıyorum 15'lerde bile çok yok.
16 pro max 5-6bin oynayan yerler var.Bende şüphelendim açıkcası ayn şehirde bu fiyat farkı nedir diye.43-48 arası geziyo piyasa sizce normal mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı