Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 İlk defa iPhone kullanacağım, bu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Şu anki telefonum Mi9t.
İlk defa iPhone kullanacağım, bu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Şu anki telefonum Mi9t.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.311 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Apple'ın plus telefonlarına verilen para israf resmen.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 11 Kasım 2024 #3 Spoop dedi: İlk defa iPhone kullanacağım, bu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Şu anki telefonum Mi9t. Genişletmek için tıkla... 2'si arasından iPhone 16 daha iyi olur fakat bana bakarsanız 2 side alınmaz.
Spoop dedi: İlk defa iPhone kullanacağım, bu iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Şu anki telefonum Mi9t. Genişletmek için tıkla... 2'si arasından iPhone 16 daha iyi olur fakat bana bakarsanız 2 side alınmaz.
P pashagang Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.197 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 İkiside alinmaz paraya biraz kiyip pro, pro max modellere yonel.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #5 pashagang dedi: İkisi de alinmaz paraya biraz kiyip Pro, Pro Max modellere yonel. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt gibi bir yerden almayı düşünüyorum iPhone 15 Pro 128 GB bulunur mu şu an teknoloji marketlerinde. NinimuRarei dedi: 2'si arasından iPhone 16 daha iyi olur fakat bana bakarsanız 2 side alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz 15 Pro diyorsanız nerede vardır stoku teknoloji marketlerinde yok sanırım.
pashagang dedi: İkisi de alinmaz paraya biraz kiyip Pro, Pro Max modellere yonel. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt gibi bir yerden almayı düşünüyorum iPhone 15 Pro 128 GB bulunur mu şu an teknoloji marketlerinde. NinimuRarei dedi: 2'si arasından iPhone 16 daha iyi olur fakat bana bakarsanız 2 side alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz 15 Pro diyorsanız nerede vardır stoku teknoloji marketlerinde yok sanırım.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 11 Kasım 2024 #6 Spoop dedi: Ne önerirsiniz 15 Pro diyorsanız nerede vardır stoku teknoloji marketlerinde yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Bir gidin bakın hocam eğer yoksa internetten sipariş verebilirsiniz.
Spoop dedi: Ne önerirsiniz 15 Pro diyorsanız nerede vardır stoku teknoloji marketlerinde yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Bir gidin bakın hocam eğer yoksa internetten sipariş verebilirsiniz.
B Bekosandzakk Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #7 14pro ikisinden de açık ara daha iyi.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #8 Bekosandzakk dedi: 14Pro ikisinden de açık ara daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam stoku nereden bulacağız yok gibi bir şey. NinimuRarei dedi: Bir gidin bakın hocam eğer yoksa internetten sipariş verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ederi 65k Max 70k ama internette 80'den aşağı yok satanlar da güvenilir mi değil mi belli değil hocam o yüzden kararsız kaldım.
Bekosandzakk dedi: 14Pro ikisinden de açık ara daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam stoku nereden bulacağız yok gibi bir şey. NinimuRarei dedi: Bir gidin bakın hocam eğer yoksa internetten sipariş verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ederi 65k Max 70k ama internette 80'den aşağı yok satanlar da güvenilir mi değil mi belli değil hocam o yüzden kararsız kaldım.
B Bekosandzakk Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #9 Spoop dedi: Hocam stoku nereden bulacağız yok gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Güncel olmayan pro modelleri sıfır bulman çok zor. 15pro bulabilirsin ama 14pro sıfırı telefoncularda belki bulursun.
Spoop dedi: Hocam stoku nereden bulacağız yok gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Güncel olmayan pro modelleri sıfır bulman çok zor. 15pro bulabilirsin ama 14pro sıfırı telefoncularda belki bulursun.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #10 Bekosandzakk dedi: Güncel olmayan Pro modelleri sıfır bulman çok zor. 15Pro bulabilirsin ama 14Pro sıfırı telefoncularda belki bulursun. Genişletmek için tıkla... 15 Pro satan teknoloji marketi de yok sanırım.
Bekosandzakk dedi: Güncel olmayan Pro modelleri sıfır bulman çok zor. 15Pro bulabilirsin ama 14Pro sıfırı telefoncularda belki bulursun. Genişletmek için tıkla... 15 Pro satan teknoloji marketi de yok sanırım.