Herkese selam iPhone 16 serisi alacağım ama 16 ile 16 Plus arasında kaldım. Arkadaki ekran ve batarya farkına değer mi 3-4 sene kullanmak istiyorum bir de 16 Plus'ın boyutu çok mu büyük teşekkürler şimdiden.
Herkese selam iPhone 16 serisi alacağım ama 16 ile 16 Plus arasında kaldım. Arkadaki ekran ve batarya farkına değer mi 3-4 sene kullanmak istiyorum bir de 16 Plus'ın boyutu çok mu büyük teşekkürler şimdiden.
Sadece ikili açısından bakarsak pil farkı haricinde iPhone 16 alın demek daha mantıklı olur kullanımı hafifliği ve tercih edilirliği daha fazla ancak ikinci ele girmek isterseniz (bu bütçede mantığı şahsen yok Android tarafına yönelmek eğer işin içinde ekosistem yoksa daha mantıklı ama neyse) iPhone 15 Pro çok daha makul bir seçenek olacaktır.
Yurt dışı direkt olarak düz model cihaz almayın derim, hiç hiç değmeyecektir devasa değer kaybına uğrayacak cihazınız sıfır alacaksanız. Boyut farkı haricinde fiyat farkı çok önemli değil YD veya TR olsun fark etmez siz bilirsiniz. Şahsen normal boyut daha erişilebilir bir model.