iPhone 16 vs iPhone 14 Pro

Sıfır telefon almak istiyorum. 16 Pro'da son gelen zamlardan sonra o fiyatlara düşmesi imkansız gibi görünüyor..
Tek sebebinin kim olduğunu biliyorsunuz. 15 Pro ara sıra düşüyor bulursanız onu alın. capture harici 16 Pro'dan hiç bir eksikliği yok. Kamerada ufak tefek şeyler dışında.

Hocam 15 Pro sıfırı bulunamıyor, daha doğrusu son çıkan iPhone 16 Pro modeli hariç hiçbiri sıfır bulunamıyor. Birde arkadaş MediaMarkt'tan aldı telefonu.
Şimdi göz atınca gördüm hocam karaborsaya düşmüş 15 Pro 92 binden falan satılıyor.

16.

Güncel seri, 8GB RAM >> 120hz

Düz model bir telefona 65k verilmez hocam, çok gereksiz ve parasını hak etmiyor. 14 Pro genel hatlarıyla daha iyi bir cihaz özellikle ekran ve kamerada. 2 yıl daha uzun güncelleme ömrü ve 8 GB RAM avantajı 16'da var ancak bu boşuna kafanızı karıştırmasın Apple yapay zekası için bu özellikler ancak şu anki hali zaten berbat kaldı ki ülkemize ne zaman geleceği belli değil ufukta bile yokuz Apple'ın planları arasında. En erken iPhone 18 çıkınca falan gelir gibi. Yani gündelik kullanımda da 2 yıl daha yeni işlemcinin farkını hissedeceğin bir ortam yok. Haliyle 14 Pro derim ama 65k çok.
Tanıdığınız size 55-60k arasında bırakacaksa alın. Tek kuruş inmez ve 2. el de siz istemiyorsanız o zaman başka esnaflarda 15 Pro 65k civarına bulabilirsin.

14 Pro Max kullanıcısı olarak 65K’lık bir fiyatı kesinlikle hak etmiyor, iPhone 16 da hak etmiyor.

14 Pro Max kullanıcısı olarak 65K’lık bir fiyatı kesinlikle hak etmiyor, iPhone 16 da hak etmiyor.
Pro Max'ı bilmem ama Pro'nun rezil rüsva şarj performansı var. 6-7 saatlik bir ekran süresi veriyor %100-20 arasında. 20'nin altında da kullanmayın diyorlar ben ne anladım o zaman bu işten?

Pro Max'ı bilmem ama Pro'nun rezil rüsva şarj performansı var. 6-7 saatlik bir ekran süresi veriyor %100-20 arasında. 20'nin altında da kullanmayın diyorlar ben ne anladım o zaman bu işten?
O ibarelere çok dikkat etmeye gerek yok, 14 Pro’nun pil süresi pek de kötü değil. %85 pil sağlığıyla 14 Pro Max 6-7 saati çıkarıyor.

Değerlendireceğim, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…