iPhone 16 vs iPhone 15 Plus

yunus00111

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün içerisinde telefon alacağım. İki ihtimal var ya iPhone 16 ya da iPhone 15 Plus. Bataryayı falan da hesaba katarsak hangisi alınır?

Merhaba 2 gün içerisinde telefon alacağım. İki ihtimal var ya iPhone 16 ya da iPhone 15 Plus. Bataryayı falan da hesaba katarsak hangisi alınır?

Bataryayı hesaba katarsan evet 15 Plus. Ama tek etmen batarya mı? Ben sana önemli farkları sayayım ikisi arasında.

Düz 16'da olan 15 Plus'ta olmayan özellikler:
-A18 işlemci( 15 Plus'ta A16 var. Bu da en az 2 sene daha fazla güncelleme alacak demek düz 16 için)
-Aksiyon butonu
-8 GB RAM( 15 Plus'ta 6 GB)
-Yapay zeka( 15 Plus avcunu yalayacak TR'ye geldiğinde)
-Daha iyi ses deneyimi.
-Makro fotoğraf çekebilme
-Daha hızlı şarj MagSafe ile
-Rüzgar sesi azaltma gibi seçenekler var video çekmede işe yarayacak.
-Uzamsal video çekebilme
Şu saydıklarım cidden önemli ve geleceğe daha dönük. Ancak ben 2 cihazı da önermem 2. el 15 Pro veya 15 Pro Max alsanız çok daha iyi olur. Ya da yurt dışı olarak sıfır 16 Pro ya da 16 Pro Max alıp paran da cebinde kalabilir. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.

Hocam bana yurt dışı kullanımı açıklar mısınız? Bir kaçını biliyorum ama siz nasıl kullanıyorsunuz merak ettim?

@KİNGSEMİH
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı