iPhone 16 vs S25

Fiyat çok şu anda almam lazım dediğim gibi telefonumun anakartı yandı yanmasaydı kullanabilseydim seneye 16 Pro Max bile alabilirdim.

Estetik açıdan da daha iyidir. Şahsen öyle büyük telefon falan göze iyi hitap etmiyor. Gören de sanıyor S25'in karşısına nokia koymuşuz, arkadaşlar birbirinize girmeye gerek yok. S25'in de daha iyi yanları var elbet

Pro model alabiliyorsanız iPhone derim ama düz modeller benim gözümde beş para etmez. S25 daha mantıklı bu ikisi arasında. 15Pro bulabilirseniz o da olabilir.

Elden alacağım için medimarkt ya da vatan oralardada fark 7 şu anda S25 53 bin TL.
Elden zorunlu ise 16 alın hocam. İnternetten S25 olursa da S25. 53 bin TL 25'e verilmez.

Evet şu an 16 alıp ilerleyen yıllarda yükseltmesi kolay olması da benim için iyi. Yükseltme sistemini oyun konsolunda da kullanıyorum, bayağı kolaylık sağlıyordu. Bana bilgisayar içinde aynısını da kullanacağım zaten. Telefonda da yapabilirsem cebimden çıkan para azalır kolaylık sağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam işte içinize sinen buysa onu yapın. Başkasının dediklerine odaklanmayın gönlünüzde ne varsa onu alın onu seçin sonuçta sizin tercihiniz.

Evet hocam iPhone almanız çok çok mantıklı şu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…