iPhone 16'a ekran pembe oldu

HiwatariKai

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar selam.

iPhone 16 telefonumu alalı 5 gün oldu. Bugün telefonun ekranı açıkken masanın üstüne bıraktım. Ekran otomatik kapanmak için hafif karardığında, fosforlu pembe bir ekran geldi ve yanıp sönmeye başladı. Ekranın 3/4'ünü kaplayan şekilde pembe bir ekran düşünün. Ve polis ışıkları gibi yanıp sönüyordu telefon. Ekrana tıkladım refleks olarak ve gitti. Kayda falan alamadım. İnternette de benzer hiçbir şey bulamadım.

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam bende de aynısı oldu. Bir çözüm bulabildiniz mi? Servis ne diyor ?

Hocam bende de aynısı oldu. Bir çözüm bulabildiniz mi? Servis ne diyor ?
Hocam pembe ekran sorununu araştırdım yabancı sitelerde. Edindiğim bilgiye göre duvarkağıdı ile ilgiliymiş. Yuvarlak desenli bir duvar kağıdı var Apple ın. Onu kullananlarda gözlemleniyormuş. Bende uzun süredir olmuyor ama başka sorunlar var kameranın donması gibi. Hatalı bir sürüme denk geldik büyük ihtimal. Değişim talebinde bulunacağım.

Apple'a götürdüm reset atıp ekran değiştirmek istedi. Kabul etmedim. Yeni cihaz teklif ettim, vermiyoruz dediler. Tüketici hakları mahkemesine başvurun dediler. Başvuracağım sanırım. 3 ay bekleme süresi varmış. 3 ay sonra verdiklerinin de kapalı kutu vermiyorlarmış sanırım yenilenmiş cihazı sıfır diye yutturuyorlarmış. Sonrasında icraya vs. gidiyormuş falan ne yapacağım bilmiyorum bende.

Apple gibi bir firmanın bozuk telefonun arkasında durmamasına hayret ediyorum. Redditte bu konuyla ilgili çok fazla yazı var yabancılara ait ve hepside kolayca yenisiyle değiştirdiklerini söylüyorlar. Bizim ülkemizde ne yazık ki bu tam tersi. Bende denedikten sonra sonucu sizinle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…