Çözüldü iPhone 16'da kişi rehberi SIM karta nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba. iPhone 16'daki kişilerimi SIM kartıma kaydedip o SIM kartını da tuşlu telefona takacağım. Nasıl bir yol izlemem lazım?

Çözüm
App Store üzerinde my contacts Backup diye bir uygulama var oradan kişilerinizi vcard formatına attıktan sonra kendinize mail atarak Android cihaza direkt indirebilirsiniz. Daha hızlı ve rahat olur, ben teşekkür ederim
Sanırım kişileri vcard formatına dönüştürüp Android cihaz üzerinden SIM karta kaydetmedikçe sadece iPhone üzerinden olmuyor.

App Store üzerinde my contacts Backup diye bir uygulama var oradan kişilerinizi vcard formatına attıktan sonra kendinize mail atarak Android cihaza direkt indirebilirsiniz. Daha hızlı ve rahat olur, ben teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam görmemişim kusura bakmayın. Tekrardan çok teşekkür ederim, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…