iPhone 16'da soğutucu ile oyun oynanıp şarja takıldığında sıvı algılandı uyarısı veriyor

amed21244

Femtopat
Daha fazla  
Telefon ısınmasın diye fan kullanıyorum ama telefon PUBG oynarken 3 elden sonra fanı çıkartıp telefonu şarja taktığımda sıvı algılandı bildirimi çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon ısınmasın diye fan kullanıyorum ama telefon PUBG oynarken 3 elden sonra fanı çıkartıp telefonu şarja taktığımda sıvı algılandı bildirimi çıkıyor.

Telefon soğutucaları biraz değisik bir soğutma sistemi (bilgisayar fanına göre ) var ve bu nem yapmıs olabilir cihazda.

Hayır Memo CX07 modeli telefonlar için

Peltierli bu ya bosta calistirinca arka Yuzu -lere gidiyor, bir fanla - derecelere iniyor olsaydik oohoo kimse klima almazdi evine.
Muhtemelen telefonun icinde nemi donduruyor, buz oluyor, biraktiginda da disarisi sıcak tekrar sivi oluyor.

Peltierli bu ya bosta calistirinca arka Yuzu -lere gidiyor, bir fanla - derecelere iniyor olsaydik oohoo kimse klima almazdi evine.
Muhtemelen telefonun icinde nemi donduruyor, buz oluyor, biraktiginda da disarisi sıcak tekrar sivi oluyor.
Ozman fan kullanmicaz ama bu telefonlarada dünya para verip oyun oynayamıyoruz rezalet

Ozman fan kullanmacağız ama bu telefonlarada dünya para verip oyun oynayamıyoruz rezalet

Ayarlari dusurup deneyebilirsin. Telefon eklentileri oluyor onlarla denebilirsin, Kishi gibi. Daha basit sogutma bakabilirsin. Ayarlari dusurup denesen en iyisi oyle olur sanirim.

Ayarlari dusurup deneyebilirsin. Telefon eklentileri oluyor onlarla denebilirsin, Kishi gibi. Daha basit sogutma bakabilirsin. Ayarlari dusurup denesen en iyisi oyle olur sanirim.
Yokta pubg oynuyorum herşey en düşükte 120 fps

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…