IPhone 16'dan 14 Pro Max'e geçilir mi?

Egemen Tural

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben şu an anlık olarak siyah renkli Phone 16 128 GB kullanıyorum, pil %99 devir 212. eniştem telefon satıyordu gel takaslıyalım dedi telefonda derin mor renkli Phone 14 Pro Max 256 GB pil %85 üstüne herhangi bir şekilde para almayacağım veya vermeyeceğim. Sizce geçilir mi?

16'nın artılar:
-Pil sağlığı 100 ama ekran ve batarya farkından dolayı pil hemen hemen aynı gider gibi hatta bence 14 Pro Max'in bile daha iyi gidebilir.
-Yazılım daha güncel.
-Apple intelligence.
-A18
-Garantili
-Ana kamera olarak hangisi daha güncel ve diğer kameralar hangisi daha güncel bilmiyorum.
14 Pro Max'ın artılar:
-120 Hz promotion ekran.
-Always on Display.
-3X telefoto var (16'da hybrid 2X var)
-Paslanmaz çelik.
-256 GB.
-Pro özellikleri var (row fotoğraf, ProRes)

14 PM'nin fazlası var 16'dan eksiği ise çok az. Tek eksiği Apple AI muhtemelen geri kalan bütün alanlarda üstün. Ancak bu karlı bir takas değil, sizin telefon sıfır gibi diğer telefon ise bayağı kullanılmış.

Telefonu ne için ve nasıl kullandığınıza bağlı. Ben olsam batarya için geçmezdim.

Fotoğrafçı değilsen, ultra zoom ihtiyacın yoksa geçmeye değmez. Senin cihazın hem garantili hem de daha güncel. Dertsiz tasasız en az 5-6 yılın gider 16 ile. Ama alacağın cihazın yarınının garantisi yok.

14pm kullanıcısıyım normalde olsa gayet de geçilirdi ancak bu takas kazık. 14pm bayağı kullanılmış… Sizinki ise taptaze.

Bende 16 kullanıyorum ve ben olsam geçmezdim. Hatta bende 14 Pro alacaktım ama hem daha güncel olsun hem de Apple intelegence icin 16 aldım çok da memnunum. iOS 26 ile Türkçe desteğide geleceği duyuruldu.

16 kalın. Enişteniz kazık atacak biri arıyor.

14 Pro Max tabii ki daha iyi ancak biri yeni cihaz biri kullanılmış. Risk alma, boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…