iPhone 16e alınır mı?

thehak

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 16e önerir misiniz, kullanıyorsanız avantaj dezavantajları nelerdir? Veya daha önce almayı düşünen birisi iseniz 16e yerine hangi telefonu aldınız?

Eğer küçük kompakt, son çıkan ve güncellemesi uzun bir süreli cihaz istiyorsunuz olabilir.

Bütçe ne kadar? Ona göre öneri yapabiliriz. 16e kısılmış bir telefon. Ön yüzü 13'e benzeyen arkası 1 kameralı bir telefon. İşlemcisi güzel diyebiliriz.
Şahsen 16e yerine 2. el 14 pro alırdım.

Daha ucuza S24+ alabilirsin
2025 yılındayız Apple hala o telefona 60 Hz ekran koymuş, 60 Hz kullanmam mümkün değil üstelik 40.000 TL'nin üzerinde bir fiyatı var telefonun. Şu an 10.000 TL'lik telefonların ekranı bile 120 Hz

Hatta düz S25'e de bakılabilir

İlla Apple olacak diyorsanız düz 14 alabilirsiniz, bana kalırsa hiç alınabilecek bir telefon değil o paraya.

16e bütçesine göre iyi bir telefon

Hayır illa iPhone olmayacaksa o telefona o para verilmez. Aynı fiyat bandında kat ve kat daha iyi alternatifler var

2025 yılında 41 bin TL'ye;

60 hz ekranlı,
Magsafe'siz,
6 çekirdek işlemcili,
Tek arka kameralı,
Aşırı kalın çentikli,
SAR değeri yüksek,

bir cihaz almak akıl karı değil.

Bu söylediklerim basit konular, fiyatına göre daha çok dezavantajları var.

Rezalet, oyun oynayacaksam X7 pro alırdım.

2025 yılında 41 bin TL'ye;

60 Hz ekranlı,
MagSafe'siz,
6 çekirdek işlemcili,
Tek arka kameralı,
Aşırı kalın çentikli,
SAR değeri yüksek,

Bir cihaz almak akıl karı değil.

Aynen öyle hocam. Bu fiyata Galaxy S25 almak en mantıklısı. Zaten test sonuçları da bunu doğruluyor

Bu da İşlemci Farkı:

Aradaki farka bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…