iPhone 16e alınır mı?

nedxline

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. iPhone 16e düşünüyordum, 4 Mart'ta iPhone 17e çıkacak ama benim bütçem 16e alacak kadar. Hemen iPhone 16e alıp geçmek mi,
17e için bekleyip bütçe birikimi yapmak mı? Öğrenciyim, birikim zor oluyor malûm. Cevaplarsanız sevinirim. 16e alıp pişman olur muyum?

Dinamik ada sizin için önemli değilse (çıkacağı kesin değil) 17e beklemenin gereği yok. Sadece A19 ve dinamik ada eklenecek diye biliyorum.

Merhaba. iPhone 16e düşünüyordum, 4 Mart'ta iPhone 17e çıkacak ama benim bütçem 16e alacak kadar. Hemen iPhone 16e alıp geçmek mi,
17e için bekleyip bütçe birikimi yapmak mı? Öğrenciyim, birikim zor oluyor malûm. Cevaplarsanız sevinirim. 16e alıp pişman olur muyum?

Alınır gayet de güzel telefon.

Açıkçası hocam Apple sıkıntı bir ürün. Uzun süre kullanımda gitmez. Kamerası güzel çekiyor, Instagrama kaliteli fotoğraf gönderiyor eyvallahta siz eğer bu işi yapıp para kazanmıyorsanız apple almanın mantıüı yok. Hele ki 16e hiç alınmaz. O bütçeye Samsungun S24-S25 serilerine bakmanızı öneririm. Saygılar.

iPhone zorunlu istiyorsan ve 2. el istemiyorsan alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı