IPhone 16e ısınıyor

bbow

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, uzun araştırmalar sonucunda 40 bin TL'ye uzun süre iOS kullanma ve yazılımsal olarak tatmin edecek özelliklere sahip olduğu için cuma günü iPhone 16e aldım. İlk başta eski iphonumdan buna verilerimi aktardım ve o sırada çok ısındı ama bu normal diye düşünüyorum. Aldıktan sonra bu akşama kadar 2 günde 1 kere ne oyun ne de yoracak bir şey yapmama rağmen yarım saat sadece mesajlaşma uygulamasına bile girsem veya sosyal medyada da takılsam kılıf olmasına rağmen hissedilir bir sıcaklık var hatta telefonu bırakmak isteyecek kadar rahatsız edici düzeyde. Eski IPhone'um çok eski bir model olduğu için sanırım veri aktarırken sorun olmasın diye eski iOS sürumunu kullandı şu anda iOS 26'yı kuruyorum belki de sorun ondandır diye. Olmazsa sizce ne yapmalıyım? İade veya değişim sürecine giriyor mu bu olay? İlgi için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade alırlar diye düşünüyorum.

Peki sizce iade mi etmeliyim oluyorsa değişim mi? Çünkü bütçem 40 bin TL civarında ondan çıkamam yani ve o civara da alabileceğim uzun ömürlü telefon yok. İade şartlarını tam bilmiyorum ama ben de alırlar diye tahmin ediyorum.

2 hafta kadar kullanın cihaz kullanımınıza optimize olsun, en son güncellemeleri yapın geçer. Evham yapmaya gerek yok.

2 hafta kadar kullanın cihaz kullanımınıza optimize olsun, en son güncellemeleri yapın geçer. Evham yapmaya gerek yok.

Hocam bir de telefonu aldığımdan beri pilg sağlığını göremiyorum. Pil sağlığına bastıktan sonra yükleniyor kalıyor dakikalarca. Bu da olunca insan kuşkulanıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…