E ExRoiCode Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #11 Denizius124 dedi: Değişeni var mı yok mu falan kontrol edin pil sağlığına bakın Face ID falan kontrol edin. Sıfır 13 almaktansa 16e daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Benim fikrim bu hacı 13 de idare eder günümüz için.
Denizius124 dedi: Değişeni var mı yok mu falan kontrol edin pil sağlığına bakın Face ID falan kontrol edin. Sıfır 13 almaktansa 16e daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Benim fikrim bu hacı 13 de idare eder günümüz için.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #12 ExRoiCode dedi: Benim fikrim bu hacı 13 de idare eder günümüz için. Genişletmek için tıkla... Artık pek de idare eder diyemeyiz şunun şurasında 2 yıl ömrü kaldı 16e de en az 5 6 sene rahat ve yeni teknoloji işlemci Apple intelligence desteği.
ExRoiCode dedi: Benim fikrim bu hacı 13 de idare eder günümüz için. Genişletmek için tıkla... Artık pek de idare eder diyemeyiz şunun şurasında 2 yıl ömrü kaldı 16e de en az 5 6 sene rahat ve yeni teknoloji işlemci Apple intelligence desteği.