iPhone 16e vs 15 vs 14 Pro

Hocam yılla işiniz yok sizin. Özellikle işiniz var, paranızın karşılığını almakla işiniz var. 14 Pro yıl olarak 3 yaşında olsa da yıl olarak 2 yaşında olan 15 ile aynı işlemcisi var. Bu sebepten en iyi seçim 14 Pro olur bu seçenekler arasından, doğru düşünüyorsunuz. 16e, yeni işlemcisi harici bomboş bir telefon. Bugün için her şeyiyle bomboş çünkü o işlemci ve RAM artısını yapay zeka ile görecektik sözde. Ama globalde bile rezalet, ülkemizde zaten yok ve ufukta bile yokuz anca iPhone 18 çıktığında falan gelecek bize abartısız. 15 ise parasını hak etmeyen bir cihaz ama 16E'den işlemci harici iyi genel özellikleriyle. 14 Pro ise, düz 15'ten her yönden iyi, 16E'yi söylemiyorum bile. Şu an 14 Pro'yu alın, premium bir iPhone kullanın 2-3 sene sonra yapay zeka vs. ülkemize geldiğinde gerekirse değiştirirsiniz ama bunun için şimdiden 16E'nin işlemci mevzusuna tav olmayın. A16 işlemci de gayet yeterli ve hızlı bugün için.

50bin TL'ye 14 Pro Max bulabilirsiniz hocam.

Teşekkür ederim ikna oldum şuan başlıyım ben ikinci el araştırmalarına

50bin TL'ye 14 Pro Max bulabilirsiniz hocam.
Şuan 13 mini kullanıyorum 14pro max aşar beni ya hoşuma gidiyo küçük telefon

16e bunların ikisinden de iyi işlemci ve RAM'e sahip tokatlar.

15 tercih ederdim ben şahsen. 16e iyi bir cihaz değil.

16e daha güçlü ve 4000 mAh piller en iyi iPhone durumunda performans ve pil konusunda dost. Ama tasarım olarak yenilenmemesi üzücü.

16e bunların ikisinden de iyi işlemci ve RAM'e sahip tokatlar.

16e daha güçlü ve 4000 mAh piller en iyi iPhone durumunda performans ve pil konusunda dost. Ama tasarım olarak yenilenmemesi üzücü.
Hocam 55bine 18 ay garanti 96 pil 15 pro aldım bence bedavaya aldım kafam rahat şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…