Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? Kameri çok kullanan biriyim hangisi daha iyi hangisi beni daha uzun süre götürür? İkisinin de fiyatına göre hangisi tercih edilir size göre veya bunun yerine başka iPhone cihaz önerir misiniz?
Hocam çok teşekkür ederim, çok sağ olun. Ben böyle yapmayı düşünüyorum anlattığınızdan sonra ancak şey durumu düşündürtüyor. iPhone 6 veya SE1 telefonlarını hiç kullanmayıp sadece Wi-Fi olarak kullandığımda şarjı 1 günü çıkarıyor mu?
Hocam biraz zor çıkarıyor boşta kalırsa ancak evinizde, iş yerinizde okulunuzda bir priz varsa ya da bir powerbank alırsanız bu sorunu kökünden çözersiniz.
Hocam biraz zor çıkarıyor boşta kalırsa ancak evinizde, iş yerinizde okulunuzda bir priz varsa ya da bir powerbank alırsanız bu sorunu kökünden çözersiniz.
16e yazılım bakımında 2 sene daha öne atar işlemci nesli olarak yakınlar boyut ufak kalır o kadar seçim sende ben SE serilerini çok beğeniyorum gösteriş merakın yoksa al bence benim de yeni telefonum muhtemelen 16e olacak.
Nothing Phone 2 512 GB Beyaz Cep Telefonu Nothing Türkiye Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nothing Phone 2 512 GB Beyaz Cep Telefonu Nothing Türkiye Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
Alacağınız Iphone cihazlar yerine bunu tavsiye ederim. Nothing "Iphone'nun Android Kopyası" olarak geçer, kamerası olsun, Saf Android ile en akıcı deneyimi veren arayüzü olsun, şık tasarımı olsun olağanüstü bir cihaz. Nothing'i duymamış olabilirsiniz onu da sizin için açayım, Carl Pei (Nothing'in kurucusu) OnePlus'tan ayrılıp Nothing'i kuruyor deneyimli ve ince eleyip sık dokuyan bir insan gerçekten çok takdir ediyorum onu bu konuda. Ben kendim Nothing Phone (1) kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok 15K'ya en iyisi. Her neyse, Emin olun pişman olmazsınız Phone (2) aldığınıza iyi ki almışım dersiniz hem dikkatler üstünüzde olur hem de her bir tarafını kullanmaktan zevk alacağınız bir telefonunuz.