IPhone 16e vs iPhone 15 vs Samsung S25

mustafaonduc78

Decapat
Daha fazla  
Maksimum bu modellere yetecek param var, hangisini almalıyım?
S25 256 GB, iPhone'ların ki 128 GB depolama alanı var.

Maksimum bu modellere yetecek param var, hangisini almalıyım?
S25 256 GB, IPhone'ların ki 128 GB depolama alanı var.

128 GB eskiden çok büyükken gitgide küçüldü yeni teknolojilerle. S25 daha yeni ve güzel bir model olarak görüyorum. 16e ve 15 arasında zaten fark yok. Hissetmezsin bile bana göre çünkü donanım olsun kamera vb. neredeyse aynı. Ancak senin kullanımın, işine veya günlük yaşamına göre değişir. Bana sorarsan S25 al derim. Hem yeni ve 256 GB. 16e zaten çıktığı zaman hiç kimse beğenmedi hatta 13 ile 16e incele yine aynı diyorlar. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu mesajınız için sağ olun hocam
Daha önce hiç iPhone kullanmadım.
Kullandığım Android'lerde kötü modelde hep açıkçası kafam iPhone 15 ile S25 arasında gidip geliyor beynim S25 derken kalbim iPhone 15 diyor.

Apple deneyimin olmadıysa, 15 al halihazırda iPhone varsa 16e al, Apple deneyimin olduysa S25 al.

Eğer iPhone için ilk deneyimin olacak ise 15 alabilirsin.

S25 daha mantıklı olur. Amiral gemisi Android üzmez.

Apple olsun diyorsan geniş açı derdin yok güncellik ve batarya açısından 16e yi öneriirm hem bütçeni 10k daha rahatlatır.

Hayatımda hiç geniş açı kullanmadım eksikliğini hissetmem.

O zaman daha güncel olması açısından bir de ciddi batarya farkı için bazi ozellıklerden kısıp 16e almak daha mantıklı şahsen ben oyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…