iPhone 16e vs iPhone 15 vs Samsung S25

lobotomy

Femtopat
Şu an kullandığım telefon iPhone 13. işlemci, 8 GB RAM ve uygun fiyatından dolayı 16e almayı düşündüm. Ama geniş açı dezavantaj yaratabilir diye iPhone 15'i de araştırdım. Donanımsal olarak en güçlüsü S25 olduğu için hepsinin arasında kaldım. 15 ve S25 aynı fiyatlarda neredeyse, 16e ise onlardan 4-5bin₺ daha uygun. Ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 2. el piyasaları da önemli benim için.

Şu an kullandığım telefon iPhone 13. işlemci, 8 GB RAM ve uygun fiyatından dolayı 16e almayı düşündüm. Ama geniş açı dezavantaj yaratabilir diye iPhone 15'i de araştırdım. Donanımsal olarak en güçlüsü S25 olduğu için hepsinin arasında kaldım. 15 ve S25 aynı fiyatlarda neredeyse, 16e ise onlardan 4-5bin₺ daha uygun. Ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 2. el piyasaları da önemli benim için.
Paranın değer kaybetmesini istemiyorsan iPhone 15,donanım olarak kullanırım hakkını veririm diyorsan S25. Ben olsam 16e'ye hiç bulaşmazdım

Paranın değer kaybetmesini istemiyorsan iPhone 15, donanım olarak kullanırım hakkını veririm diyorsan S25. Ben olsam 16E'ye hiç bulaşmazdım.
Android'i sorun etmem de Apple ID ile giriş yaptığım uygulamalar ile Android'de giriş yapılamaması tereddüt ettiriyor. İkinci elde ne kadar değer kaybederim acaba. Uzun ömürlü kullanmıyorum çünkü

Android'i sorun etmem de Apple ID ile giriş yaptığım uygulamalar ile Android'de giriş yapılamaması tereddüt ettiriyor. İkinci elde ne kadar değer kaybederim acaba. Uzun ömürlü kullanmıyorum çünkü
Ciddi değer kaybettiriyor Android’ler. Ben olsam iPhone 15 yoluma bakardım

iPhone 16e'ye geçerseniz zaten A18 çip ve 8 GB RAM harici iPhone 13'ten farklı bir deneyim sizi beklemiyor. Aynı ekran, aynı boyut. Hatta geniş açı kameranız da gidiyor. O sebepten işlemcisine tav olup 16e'yi seçmemelisiniz. iPhone 15, 16e yerine daha mantıklı bir seçenek. Ancak en mantıklısı S25 olacaktır. A18'den bile daha güçlü işlemcisi varken ekran, kamera ve pil ömründe ve özellikle yapay zeka özellikleriyle diğer modellerden bence çok daha üstün bir model. Tabii iPhone şart derseniz düz 15 iş görecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı