Öncelikle merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Android bir telefondan IPhone'a kesinlikle geçiş yapacağım. Önceki telefonum Realme GT2 Pro idi, gen1 işlemci ve 12 GB RAM vardı ama buna rağmen hiç memnun kalmadım. O yüzden Android telefon önermeyin, ayrıca 2. el de düşünmüyorum. Bu iki telefondan birini sıfır olarak alacağım.
Şimdi arasında kaldığım iPhone 16e (41.000 TL) ve 15 (51.000 TL). Arada 10.000 TL gibi bir fark var. Sizce 16e direkt alınır mı? Alınmazsa o farka 15 almak değer mi? 16e alırsam memnuniyetsizlik yaşar mıyım, bunlarla ilgili sizden bilgi almak istiyorum.
Ben bir öğrenciyim, önemli olan şeyler bataryasının uzun gitmesi ve uzun süre eskimemesi. Beni idare eder mi ya da güncelleme alır mı diye düşünmemek benim için en önemlisi. İnsanlar geniş açı kamerası, Dynamic Island eksikleri ve bazı diğer özellikleri için telefonu beğenmemiş. Şahsen benim için bunların önemli olmadığını düşünüyorum ama emin değilim.
Ve hâlâ aklımda şu şüpheli kalan soru var: İnsanlar ve YouTube incelemesi yapan kanallar bu telefonu çok gömüyor. Bu yüzden sizce bu telefonu alsam memnuniyetsizlik yaşar mıyım, yoksa 15'e mi yönelmeliyim?
Sizin fikriniz ne? Şimdiden teşekkürler.