iPhone 16e vs iPhone 17 yurt dışı

• Konuyu başlatan aea33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 106

aea33

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şu an iPhone 13 kullanmaktayım ve 3 sene oldu, yenilemek istiyorum. iPhone 16e ve yurt dışı iPhone 17 arasında kaldım.
Fiyat olarak birbirlerine yakınlar ama işte yurt dışı iPhone alırsam 4+4 ay kullanacağım kalan 4 ayda bir şekilde eski bir iPhone bulup iCloud üzerinden eşleştirip kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Ya da başka ne alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an iPhone 13 kullanmaktayım ve 3 sene oldu, yenilemek istiyorum. iPhone 16e ve yurt dışı iPhone 17 arasında kaldım.
Fiyat olarak birbirlerine yakınlar ama işte yurt dışı iPhone alırsam 4+4 ay kullanacağım kalan 4 ayda bir şekilde eski bir iPhone bulup iCloud üzerinden eşleştirip kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Ya da başka ne alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
Şahsen yurtdışı almanızı önermem isterseniz samsungun s25ine bakın derim.

Android kullanabilir misiniz? Bütçeniz ne kadar?

Hocam iPhone 13'ü 20-25 arasına satsam üstüne de bir 20-25 ekleyebilirim. Yani totlalde 40-45, Max. 50 diyelim. Android de olur da IPhone'dan devam etmek daha mantıklı gibi sanki. Ama yine de önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iPhone 13'ü 20-25 arasına satsam üstüne de bir 20-25 ekleyebilirim. Yani totlade 40-45 Max. 50 diyelim. Android de olur da IPhone'dan devam etmek daha mantıklı gibi sanki. Ama yine de önerilere açığım.

Hocam 50 bine kaçak 16 Pro Max alırsınız. Bence gayet mantıklı.

Şahsen yurt dışı almanızı önermem isterseniz Samsung'un S25ine bakın derim.

Samsung'u da düşündüm de iOS daha stabil gibi ya bir de satarken değeri çok kaybetmiyor yani muhtemelen 3 sene sonra bir daha değiştireceğim telefonu. Android işinde de az daha ekleyip şu olsun diye diye 70 binlik tele kadar çıkılıyor :)

Hocam yurt dışı alacaksanız Pro veya Pro Max modellerine bakabilirsiniz daha alt iPhone serilerinin.

Pro olabilir herhalde Pro Max'ler çok büyük sevmiyorum. 15 Pro 16 Pro arasında çok fark olur mu?

Hocam iPhone 13'ü 20-25 arasına satsam üstüne de bir 20-25 ekleyebilirim. Yani totlalde 40-45, Max. 50 diyelim. Android de olur da IPhone'dan devam etmek daha mantıklı gibi sanki. Ama yine de önerilere açığım.
Ekosisteminiz varsa iPhone devam etmek daha mantıklı. 50k civarı kaçak 15pm, 16pm bulunabilir. Denemek isterseniz yine yurt dışı S25 Ultra üzmez.

Samsung'u da düşündüm de iOS daha stabil gibi ya bir de satarken değeri çok kaybetmiyor yani muhtemelen 3 sene sonra bir daha değiştireceğim telefonu. Android işinde de az daha ekleyip şu olsun diye diye 70 binlik tele kadar çıkılıyor :)

Pro olabilir herhalde Pro Max'ler çok büyük sevmiyorum. 15 Pro 16 Pro arasında çok fark olur mu?
Yurt dışı sıfır 16 Pro Max ve 17 alabilirsin.

Ekosisteminiz varsa iPhone devam etmek daha mantıklı. 50k civarı kaçak 15pm, 16pm bulunabilir. Denemek isterseniz yine yurt dışı S25 Ultra üzmez.

Hocam işte aslında ben yurt dışı işine pek güvenmiyorum. Şimdi 120+120 gün kullanım var deniyor ama bir gecede yasa çıkar düşer gün sayısı 50 binlik tel. Elimizde kalır :) Zaten o yüzden en başta 16e dedim en fiyat performans cihaz o şu anda Apple da ama işte tek kamera işi 60 Hz. Olması ne bileyim o da içime sinmiyor. İki ucu çoklu değnek aslında :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı