iPhone 16E vs S25 FE

Ultradespair

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Spesifik bir kullanim amacim yok. Sadece Apple arayuzunu cok seviyorum. S25 fede IOS'u aratmayacak bir performans alabilir miyim? Tereddut ediyorum. Sizce Samsung yillardir Apple kullanan birini tatmin edebilir mi yoksa 16E'ye mi yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

S25FE tam emin olmamakla beraber sadece şunu söyleyebilirim. Geçtiğimiz aylarda ben de S25+ ve iPhone 16 arasında kalmıştım. İyi ki S25+ tercih etmişim diyebilirim. Şu zamana kadar hiçbir şekilde kasma, donma vs. yaşamadım. Oyunlarda olsun arayüzde olsun uygulamalarda olsun gayet akıcı bir kullanım mevcut. S25 serisinin "S25", "S25+" ve "S25 Ultra" modellerinde hep aynı işlemci mevcut sadece batarya ve ekran boyutu değişiyor. Bu modeller için konuşursak emin olun iPhone'dan çok daha iyi.

FE konusuna gelirsek emin değilim. Bildiğim kadarıyla pek güzel bir seri değil FE serisi. Mümkünatı varsa S24+ düşünülebilir.

Tek lens kamera kullanmak sorun degilse 16e alabilirsin. iOS seviyorsan dogru secim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…