iPhone 16E'de takılmalar olmaya başladı

erennylmzrr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, 1 hafta önce kardeşim için 16e almıştık telefon gayet iyi fakat yüzü tarattıktan sonra ana sayfaya geçerken 5'te 1 ihtimalle falan takılarak açılıyormuş bu durum garibime gitti, sonuç olarak A18 gibi bir işlemciden aşırı ısınması dışında böyle bir kasma beklenilmez ama arada da olsa sonuç olarak bu durum yaşanıyor.
Birkaç defa farklı temsilci ile görüştüm uzaktan cihaz kontrollü sağladılar ve hiçbir sıkıntının olmadığını cihazın yeni olduğu ve bundan dolayı bir sure cihazda bu durumları yaşanır, cihaz tam performans vermesi için sizin kullanımlarınıza alismasi icin bir süre geçmesi gerek dedi.
Sizce haklı mı bir bilginiz var mı?

iOS surumu nedir?

Güncel olan 18.4

Ben de son güncellemeden sonra bazen takılmalar ile karşılaşıyorum. (14 Pro)

Bana direkt telefon yeni ondan dendi ama 14 Pro da kullandım hiçbir sikintim yoktu

Telefonunuzu sıfırlamayı denediniz mi? Büyük bir güncelleme yaptıysanız bu neden olmuş olabilir.

Sıfırlamadım çünkü cihaz yeni zaten sıfır olarak alındı 1 hafta önce

Merhaba herkese, 1 hafta önce kardeşim için 16e almıştık telefon gayet iyi fakat yüzü tarattıktan sonra ana sayfaya geçerken 5'te 1 ihtimalle falan takılarak açılıyormuş bu durum garibime gitti, sonuç olarak A18 gibi bir işlemciden aşırı ısınması dışında böyle bir kasma beklenilmez ama arada da olsa sonuç olarak bu durum yaşanıyor.
Birkaç defa farklı temsilci ile görüştüm uzaktan cihaz kontrollü sağladılar ve hiçbir sıkıntının olmadığını cihazın yeni olduğu ve bundan dolayı bir sure cihazda bu durumları yaşanır, cihaz tam performans vermesi için sizin kullanımlarınıza alismasi icin bir süre geçmesi gerek dedi.
Sizce haklı mı bir bilginiz var mı?
5'te 1 defa oluyorsa normal, 1 saniye bile surmeyen ufak drop normal ama 1 saniye veya daha fazla suruyorsa bir sorun var.

Cihazın belli bir süre sizin ekran sürenize pil kullanımınıza bakması izlemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla o zamana kadar kullanım alışkanlıklarınızı incelerken ufak ufak takılmalar olması normaldir belki kardeşiniz telefonu 1-2 hafta kullandıktan sonra hala aynı takılmalar devam ederse o zaman yine temsilciye bağlanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı