iPhone 16E'de takılmalar olmaya başladı

Normaldir hocam genelde hizli hareketlerde olur, ama tabii yazilimsal sorun olma ihtimali de var.

Ya cihaz yeni diye böyle birkaç haftaya hiçbir şey kalmaz diyorlar boşu boşuna da servise gitmekle uğraşmak istemiyorum emin olamadim

Ya cihaz yeni diye böyle birkaç haftaya hiçbir şey kalmaz diyorlar boşu boşuna da servise gitmekle uğraşmak istemiyorum emin olamadim
Zaten nadir de olsa 1 saniye bile surmeyen bir donmanin sorun oldugunu zannetmiyorum, genelde hizli hareket edildiginde ortaya cikabilirler veya uygulamalara gir cik yapilirken olur.

Hocam telefondan memnun mu kardeşiniz ben de almayı düşünüyorum da.

Hocam telefondan memnun mu kardeşiniz ben de almayı düşünüyorum da.

Hocam telefon gayet iyi, özellikle şarjı çok iyi gidiyor ve performans olarak fazlasıyla iyi ve yeterli. Hafif ve basit bir tasarımı var orijinal kılıfı ile kullanırken o hani telefonu masaya koyunca olan sallanmalar oluyordu ya diğer modellerde olan o da olmuyor full sabit kalıyor o da bir yandan artı. Çentik olayı kişiden kişiyle değişir tabii bence olmasa daha iyiydi ama böyle de kötü değil tabii. Kamera gayet yeterli iyi işler çıkartıyor tabii geniş açı yok ve yakın mesafeden çekilen fotoğraflar biraz kötü çıkıyor. Aslında 60Hz olması dışında öyle kötü bir yanı yok. 256 GB almak daha mantıklı ama o fiyatlara çıkılınca çok daha iyi tercihler var.

Birebir aynı durum bende ve eşimin telefonunda da var.

Ben de yazılımsal olabileceğini düşünerek cihazımı 2 gün önce DFU modda tamamen sıfırdan kurdum. Hatta %100 emin olmak için herhangi bir yedekten de geri yükleme yapmayarak tamamen yeni cihaz olarak kurdum. İlk gün her şey normal görünüyordu, sorun kalmadı diye sevinirken bugün aynı kasma yine başladı.

Belirttiğim gibi aynı cihazdan eşimde de var ve onda da durum birebir aynı.

İOS 18.4 ile ilgilidir umarım diyerek yeni sürümü beklemekten başka çarem kalmadı diye düşünüyorum.

Anlık olarak iOS 18.5 geldi ben de bayağı akıcı çalışıyor deneyin isterseniz.

Müşteri temsilcileri de sürümden kaynaklı olduğunu söylemişti bakalım güncelleme yapalım ne olacak

Az önce iOS 18.5 sürümü geldi. Bakalım işe yarayacak mı?

Siz de güncelleme sonrası son durumu bildirirseniz sevinirim.

Güncelleme: Şimdi güncelleme tamamlandı. Maalesef aynı durum devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…