Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:03 #1 Daha güncelleme yapmadım düzgün bir şekilde çalışır mı? Bug Fix olarak bir sorun var mı yoksa 26'dan önceki devam mı etmeliyim?
Daha güncelleme yapmadım düzgün bir şekilde çalışır mı? Bug Fix olarak bir sorun var mı yoksa 26'dan önceki devam mı etmeliyim?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.724 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Dün 14:06 #2 Eğer 18 de kaldıysanız bence 26.2 çıkana kadar bekleyin hocam. Çok ciddi sorun yok fakat animasyonlarda arada bir hatalar ve mikro takılmalar oluyor. Eğer çok dert etmezseniz geçebilirsiniz.
Eğer 18 de kaldıysanız bence 26.2 çıkana kadar bekleyin hocam. Çok ciddi sorun yok fakat animasyonlarda arada bir hatalar ve mikro takılmalar oluyor. Eğer çok dert etmezseniz geçebilirsiniz.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.634 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:10 #3 Onurfa dedi: Daha güncelleme yapmadım düzgün bir şekilde çalışır mı? Bug Fix olarak bir sorun var mı yoksa 26'dan önceki devam mı etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ben de 16 kullanıyorum, pişmanım şu anda. 26.2 geldiği zaman geçin geçecekseniz.
Onurfa dedi: Daha güncelleme yapmadım düzgün bir şekilde çalışır mı? Bug Fix olarak bir sorun var mı yoksa 26'dan önceki devam mı etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ben de 16 kullanıyorum, pişmanım şu anda. 26.2 geldiği zaman geçin geçecekseniz.
A Apeiron35 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 47 dakika önce #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu testlere bakınca batarya performansı için yapasım gelmiyor benim hiç biraz daha beklenebilir bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu testlere bakınca batarya performansı için yapasım gelmiyor benim hiç biraz daha beklenebilir bence