iPhone 17 alınır mı?

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
120 Hz falan gelmiş bayağı hoşuma gitti. Sizce bunu almak mı yoksa 16 mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel cihaz iyidir bütçe de sorun yoksa 17 alınabilir.

Bütçe varsa tabii ki de 17.

16 PM de alınabilir. Ben mesela telefoto lenssiz telefon kullanamam.

Güncel cihaz iyidir bütçe de sorun yoksa 17 alınabilir.

Yani bütçe sorunum ortalama zorlasam 17'yi alabiliyorum 47 bin param var şu an 16 ya 17 bin TL üstüne koyup alabilirim 17 ise üstüne 30 bin koymam lazım aradaki fiyat farkına değer mi 17.

Güzel cihaz, alınır. Daha mantıklı tercihler olabilir ama yine de güzel telefon.

Yani bütçe sorunum ortalama zorlasam 17'yi alabiliyorum 47 bin param var şu an 16 ya 17 bin TL üstüne koyup alabilirim 17 ise üstüne 30 bin koymam lazım aradaki fiyat farkına değer mi 17.

Pil de ufak bir yükseltme ve 120 Hz dışında 16'dan fazla bir farkı yok bütçeniz hangisine daha elverişliyse onu almanızı öneririm ama tabii ki hem çok yeni bir telefon ve serisinin en son çıkan ürünü olduğu için 17 biraz daha cazip gelebilir.

Apple ekosistem varsa rahatça alınır. Ben 16 Pro Max'dense bir sonraki modelin düzünü alma taraftarıyım, sonuçta yeni cihaz yeni teknoloji.

Yeni teknoloji için PM almalısınız. Telefoto lens, Pro işlemci ve büyük ekrandan vazgeçip nasıl daha iyi bir telefon almış oluyorsunuz?

iPhone 17 ile 16 Pro neredeyse aynı fiyat kafa karıştırıyor. Ben sırf kamera çıkıntısı daha küçük diye 17 alırdım ki öyle yapacağım bir tık fiyatları inince. Şu an liste fiyatından satıyorlar, birkaç haftaya 3-5bin indirime girer döviz çok artmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…