iPhone 17 alınır mı?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir Samsung S23 kullanıcısıyım. Telefonumu sattım ve iPhone 17 geçmeyi planlıyorum. Sizce doğru bir seçim mi? Bu telefonda ana amacım benı PUBG Mobile de üzmesin yeterli. Bildiğim kadarıyla şu anda 90 FPS, yakında 120 FPS gelir mi? Stabil oynatır mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Düz modelden bahsediyorum bu arada sadece alınır veya alınmaz derseniz sevinirim. Bir daha şahsen asla Samsung veya Android bir telefon kullanmayacağım. Evet S23 güzel bir telefon işlemcisi yeterli ancak soğutma kısmında bu telefon aşırı kötü oyunu oynarken hem kasma oluyor hem de elim bayağı ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki haftadır kullanıyorum Samsung S25'ten geçtim, gayet memnunum.
Birton inceleme izleyip S25 almıştım lakin kamerasından asla memnun olamadım. Özellikle gece çekim yapan biri olarak tüm ayarları kurcalamama rağmen ışıkları bozması, netleştirme ayarları otomatik filtre vesaire yıldırmıştı.
Iphone 17 de hafif oto düzeltmeler yapıyor ama göze çok batmıyor.
Kısacası çok memnunum, tavsiye ederim.

Merhaba. Uzun süredir Samsung S23 kullanıcısıyım. Telefonumu sattım ve iPhone 17 geçmeyi planlıyorum. Sizce doğru bir seçim mi? Bu telefonda ana amacım benı PUBG Mobile'de üzmesin yeterli. Bildiğim kadarıyla şu anda 90 FPS, yakında 120 FPS gelir mi? Stabil oynatır mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Düz modelden bahsediyorum bu arada sadece alınır veya alınmaz derseniz sevinirim. Bir daha şahsen asla Samsung veya Android bir telefon kullanmayacağım. Evet S23 güzel bir telefon işlemcisi yeterli ancak soğutma kısmında bu telefon aşırı kötü oyunu oynarken hem kasma oluyor hem de elim bayağı ısınıyor.

Merak etmeyin. Oyunlarınızı stabil oynarsınız. iPhone 17, Apple cihazları içinde ve gerekse 17 serileri içinde en alınması mantıklı model. 16 Pro serisinden bile genel hatlarıyla daha iyi telefonken neredeyse 17 Pro seviyesine yakın bir telefon. Isınma konusunda elbette ısınır. Elinde o sıcaklığı hissedeceksiniz ama FPS düşmesi olmayacaktır.
Soğutma kısmına fazla önem veriyorsanız ve iç donanım sizin için daha önemliyse o zaman buhar soğutma sistemi olması, 4 GB RAM daha fazlası olması ve 1 tık daha güçlü işlemcisi olması sebebiyle 17 Pro serisine çıkabilirsiniz, tabii bütçeniz zorlanmayacaksa.

Merhaba. Uzun süredir Samsung S23 kullanıcısıyım. Telefonumu sattım ve iPhone 17 geçmeyi planlıyorum. Sizce doğru bir seçim mi? Bu telefonda ana amacım benı PUBG Mobile de üzmesin yeterli. Bildiğim kadarıyla şu anda 90 FPS, yakında 120 FPS gelir mi? Stabil oynatır mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Düz modelden bahsediyorum bu arada sadece alınır veya alınmaz derseniz sevinirim. Bir daha şahsen asla Samsung veya Android bir telefon kullanmayacağım. Evet S23 güzel bir telefon işlemcisi yeterli ancak soğutma kısmında bu telefon aşırı kötü oyunu oynarken hem kasma oluyor hem de elim bayağı ısınıyor.

IPhone'dan herhalde PC performans i bekliyorsun.

IPhone'dan herhalde PC performans i bekliyorsun.

iPhone fanboyları dislike atip yanlış bilgilendirme yapmasın.

iPhone fanboyları dislike atip yanlış bilgilendirme yapmasın.

Fanboy olduğumu nereden çıkardın dostum? 🤣 iPhone 17 alınır mı diye sormuş, alınabilir bir telefon olduğunu söylüyorum ve sende kendi mesajınla alınamaz demişsin. Fanboylukla alakası nedir bu durumun? Konu sahibinin telefondan PC performansı beklediği ile ilgili bir şey göremedim. iPhone 17 ile PUBG'de 120 FPS oynayabilir, bu durumda ne var?

Isınma konusunu çok bilmiyorum fakat S25 küçük bir telefon. Isınma, performans düşüşü normal bana kalırsa birde yüksek FPS'lerde oynuyorsunuz. Oyun için keşke ikinci el temiz bir iPad alsanız bence çok daha memnun olursunuz. iPhone 17 TR fiyatını göz önünde bulundurmazsak bence çok güzel bir telefon. Ama hardcore oyun oynamak için telefonu tercih etmezdim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı