Uzun süre kullanım için Android'e başvur. IPhone'u ancak devrim niteliğinde bir yenilikle piyasaya çıkarırlarsa alırsın. Telefonlar birbirinin aynısı 3-5 kamera yazılım cambazlığıyla fotoğraf filtre ıvır zıvır bunlarla her sene telefon çıkarılmaz.
Hocam cok uzun zamandır iPhone kullanıyorum sıkıntı hiç daha görmedim sadece iPhone 17 hakkında bılgım yok ondan merak ettım teşekkürler yine de.
Merhaba iPhone 17 almayı dusunuyorum. Fiyatı şu an 78.000 TL sık telefon degıstırmıyorum. Bu o yüzden bu parayı vermek mantıklı mı? Uzun süre sorunsuz kullanır mıyım?
Merhaba iPhone 17 almayı dusunuyorum. Fiyatı şu an 78.000 TL sık telefon degıstırmıyorum. Bu o yüzden bu parayı vermek mantıklı mı? Uzun süre sorunsuz kullanır mıyım?
Elindeki iPhone telefonun ne olduğunu ne halde olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız da bir garip hocam.Elindeki artık güncelleme almayana kadar idare et, ömrü gerçekten bittiğinde o zaman gider en son modelini alırsın.
O bütçede ben Android'in çok daha iyi ve mantıklı olduğunu düşünüyorum, ama iPhone illaki istiyorsanız alınır.
Elindeki iPhone telefonun ne olduğunu ne halde olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız da bir garip hocam.
O bütçede ben Android'in çok daha iyi ve mantıklı olduğunu düşünüyorum, ama iPhone illaki istiyorsanız alınır.
Elindeki iPhone telefonun ne olduğunu ne halde olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız da bir garip hocam.
Elbette 17 almalısın hocam. Uzun süre en az 5 sene keyifle kullanırsın. Fiyat/performans cihazı. Neredeyse 17 Pro seviyesinde bir telefondur.Merhaba iPhone 17 almayı dusunuyorum. Fiyatı şu an 78.000 TL sık telefon degıstırmıyorum. Bu o yüzden bu parayı vermek mantıklı mı? Uzun süre sorunsuz kullanır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.