iPhone 17 almaya değer mi?

Taycan0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 17 almayı dusunuyorum. Fiyatı şu an 78.000 TL sık telefon degıstırmıyorum. Bu o yüzden bu parayı vermek mantıklı mı? Uzun süre sorunsuz kullanır mıyım?

Uzun süre kullanım için Android'e başvur. IPhone'u ancak devrim niteliğinde bir yenilikle piyasaya çıkarırlarsa alırsın. Telefonlar birbirinin aynısı 3-5 kamera yazılım cambazlığıyla fotoğraf filtre ıvır zıvır bunlarla her sene telefon çıkarılmaz.

Hocam cok uzun zamandır iPhone kullanıyorum sıkıntı hiç daha görmedim sadece iPhone 17 hakkında bılgım yok ondan merak ettım teşekkürler yine de.

Hocam cok uzun zamandır iPhone kullanıyorum sıkıntı hiç daha görmedim sadece iPhone 17 hakkında bılgım yok ondan merak ettım teşekkürler yine de.

Elindeki artık güncelleme almayana kadar idare et, ömrü gerçekten bittiğinde o zaman gider en son modelini alırsın.

Merhaba iPhone 17 almayı dusunuyorum. Fiyatı şu an 78.000 TL sık telefon degıstırmıyorum. Bu o yüzden bu parayı vermek mantıklı mı? Uzun süre sorunsuz kullanır mıyım?

O bütçede ben Android'in çok daha iyi ve mantıklı olduğunu düşünüyorum, ama iPhone illaki istiyorsanız alınır.

Elindeki artık güncelleme almayana kadar idare et, ömrü gerçekten bittiğinde o zaman gider en son modelini alırsın.
Elindeki iPhone telefonun ne olduğunu ne halde olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız da bir garip hocam.

O bütçede ben Android'in çok daha iyi ve mantıklı olduğunu düşünüyorum, ama iPhone illaki istiyorsanız alınır.

Elindeki iPhone telefonun ne olduğunu ne halde olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız da bir garip hocam.

Android mantıklı ama IPhone'un sadık müşterisi. Elindeki mal ne çok önemli değil güncelleme alıp almadığını kontrol eder sayfa sayfa ilan ediyorlar zaten Technopat haberlerinde bile görür. Pili bittiyse de pil yeniler, pahalı geliyorsa yan sanayi pil yaptırır idare eder bir şekilde. İnsan Kaynakları Müdürü Gamze hanım kıvamında cahil değil arkadaş herhalde buralarda takıldığına göre.

Elbette 17 almalısın hocam. Uzun süre en az 5 sene keyifle kullanırsın. Fiyat/performans cihazı. Neredeyse 17 Pro seviyesinde bir telefondur.
Android düşünürseniz daha farklı seçenekler var tabi ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı