Merhaba iPhone 16 alacağım fakat 2 gün sonra iPhone 17 tanıtılacak. iPhone 17 beklenilmeli mi, aralarında çok afaki farklar var mı? Ne zaman satışa sunulur ve fiyatları aynı düzeyde mi olur?
Net bir şey söylemek doğru değil fakat aralarında 10-15 bin TL fiyat farkı olur. Ekranın 120 Hz olacağını göz önünde bulundurursak beklemeye değeceğini düşünüyorum.
Net bir şey söylemek doğru değil fakat aralarında 10-15 bin TL fiyat farkı olur. Ekranın 120 Hz olacağını göz önünde bulundurursak beklemeye değeceğini düşünüyorum.
Yeni çıkan telefon olduğu için 16'ya iyice yakın yapmazlar. 16 mesela ilk çıktığında alanlardanım 65.000 TL'ye aldım ama şuanda 60.000 TL. İlk çıktığında pahalı oluyor fakat bir sonraki serinin çıkmasına yakın fiyatları düşüyor. Ek olarak ekranında da bariz bir fark olduğu için fiyatı 70-75 bin bandında olur.
Yeni çıkan telefon olduğu için 16'ya iyice yakın yapmazlar. 16 mesela ilk çıktığında alanlardanım 65.000 TL'ye aldım ama şu anda 60.000 TL. İlk çıktığında pahalı oluyor fakat bir sonraki serinin çıkmasına yakın fiyatları düşüyor. Ek olarak ekranında da bariz bir fark olduğu için fiyatı 70-75 bin bandında olur.
Ben 3-4 nesilde bir değiştiriyorum genellikle bir önceki telefonumda iPhone 13'tü. Aralarında açıkçası aman aman bir fark yok diyebilirim, şarj konusunda beni biraz rahatlattı onun haricinde Dynamic Island hoşuma gitti fakat o fiyat bandında en azından ekranı 120 Hz olması gerekiyordu ondan dolayı, sadece ekran için bile ben senin yerinde olsam 17'yi beklerdim.