Fiyat bandı nasıl olur acaba bilginiz var mı hocam. 16 ve 17 modellerinin ikisi de Amerika'da 799$ ile satışa çıkıyor. Türkiye'de nasıl olur aralarında afaki bir fark olur mu?
Merhaba iPhone 16 alacağım fakat 2 gün sonra iPhone 17 tanıtılacak. iPhone 17 beklenilmeli mi, aralarında çok afaki farklar var mı? Ne zaman satışa sunulur ve fiyatları aynı düzeyde mi olur?
Afaki bir fiyat farkı olur mu hocam 128 GB iPhone 16 Apple Store üzerinde 69.999₺'den satılıyor. 17 ne kadar olur tahmini olarak. Bir de satışa sunulduğunda direkt Trendyol, Amazon, Hepsiburada gibi alışveriş uygulamalarındada satışa çıkar mı?
Afaki bir fiyat farkı olur mu hocam 128 GB iPhone 16 Apple Store üzerinde 69.999₺'den satılıyor. 17 ne kadar olur tahmini olarak. Bir de satışa sunulduğunda direkt Trendyol, Amazon, Hepsiburada gibi alışveriş uygulamalarındada satışa çıkar mı?
Dediginiz yerlere onceden stok yapiliyor muhtemelen satisa cikar. Benim dusuncem cok aşırı derecede bir fiyat farki olmamasi. En fazla 10000TL gibi bir fiyat oynar. Gercekten farka deger 120Hz olsun AOD ozelligi olsun 17 beklenmeye deger.
Dediginiz yerlere onceden stok yapiliyor muhtemelen satisa cikar. Benim dusuncem cok aşırı derecede bir fiyat farki olmamasi. En fazla 10000TL gibi bir fiyat oynar. Gercekten farka deger 120Hz olsun AOD ozelligi olsun 17 beklenmeye deger.
Yurt dışına hemen gelebilir. Ben yurt dışı 16 kullanıyorum keske 16 Pro Max alsaydim diye yanıyorum. 17 serisinde pek muhim degil Air harici hepsini oneririm. Kafana hangisi eserse. Fiyatları da 40-45 bandında olur 3-4K da vergi iadesi alirsin.
Yurt dışına hemen gelebilir. Ben yurt dışı 16 kullanıyorum keske 16 Pro Max alsaydim diye yanıyorum. 17 serisinde pek muhim degil Air harici hepsini oneririm. Kafana hangisi eserse. Fiyatları da 40-45 bandında olur 3-4K da vergi iadesi alirsin.
17 ozellik olarak da ustun gayet. Kamera da inanilmaz bir guzellik beklemiyorsan 17 pro falan da onermem. 17 yeterli olur. Diyorsanki kameramda daha iyi olsun 17 pro tek gecer. Varsa bir sorun 16 kullanici olarak cevaplayayim.
17 ozellik olarak da ustun gayet. Kamera da inanilmaz bir guzellik beklemiyorsan 17 Pro falan da onermem. 17 yeterli olur. Diyorsanki kameramda daha iyi olsun 17 Pro tek gecer. Varsa bir sorun 16 kullanici olarak cevaplayayim.
Tabii gayet memnunum ne kalite dusuruyor ne baska bir şey. 15 Pro ile neredeyse ayni çekimler yapıyor. Macro cekim var videoda kameralar arasi hepsinde gecis var gayet memnunum. Doga fotograflarini da cok guzel cekiyor kaliteden odun vermiyor. Heıf denen bir mod var onunla cekiyorum 48MP cok kaliteli. Portre modu 2X oluyor. Uzamsal sinematik gibi modları var inanilmaz bir cihaz. Pili beni tek sarjla (%80-90 arası) bir gün goturuyor. Oyun performansi cok iyi ama maalesef 60Hz. 17 120Hz olarak gelecek daha ust performans beklersin ondan. Bende 17 almayi dusunuyorum.