iPhone 17 beklenir mi?

16 serisini almak için hiçbir sebep kalmadı bence. Düz 17 veya 17 Pro bekleyin. Hem 60hz göz tırmalayıcı bir şey. O kadar para veriyorsunuz değsin en azından.

16 serisini almak için hiçbir sebep kalmadı bence. Düz 17 veya 17 Pro bekleyin. Hem 60hz göz tırmalayıcı bir şey. O kadar para veriyorsunuz değsin en azından.
İnanin 60hz gunluk kullanımda farkedilmiyor. Ama o kadar para verince insan diyor neden yok diye. Satis stratejisi. Pro modeller daha üst seviyeye hitap ediyor. Duz modeli parasi olmayan alsin gibi bir sey.

İnanin 60Hz gunluk kullanımda fark edilmiyor. Ama o kadar para verince insan diyor neden yok diye. Satis stratejisi. Pro modeller daha üst seviyeye hitap ediyor. Duz modeli parasi olmayan alsin gibi bir şey.

Kardeşim 13 kullancısı bende 16 Pro var 120Hz kullanmamış adam için fark etmiyor olabilir ama daha önce kullananlar için inanılmaz bir fark var. Ayrıca fiyatları az çok benzer olacaktır üstüne 5 10k koyup en tepe seriden almak her zaman daha iyidir.

Dogrudur 120'den 60 gecen birisi icin cok fark eder. Benim de bir büyüğüm 14 Pro Max kullaniyor aradaki fark gozle gorulur. Ama hep 60 kullanan birisini cok yormuyor. Dayanilir bence. Ama dediginizde haklisiniz Pro almak en mantiklisi.

16 serisini almak için hiçbir sebep kalmadı bence. Düz 17 veya 17 Pro bekleyin. Hem 60Hz göz tırmalayıcı bir şey. O kadar para veriyorsunuz değsin en azından.

Yurt dışı alacağım hocam. Fiyatları ne alemde olur 17 çıkınca direkt olarak gelir mi orasını bilmiyorum. Aralarında afaki bir fark olmazsa 17 almak daha mantıklı geliyor.

75 civarı bekleniyor.

Teşekkürler hocam sağ olun.

Merhaba iPhone 16 alacağım fakat 2 gün sonra iPhone 17 tanıtılacak. iPhone 17 beklenilmeli mi, aralarında çok afaki farklar var mı? Ne zaman satışa sunulur ve fiyatları aynı düzeyde mi olur?

Bu soruya hayır diyen mantıklı yorum yapamıyordur 9 Eylül'de lansmanı var zaten, en fazla ne kaybedebilirsin ki?

Bu soruya hayır diyen mantıklı yorum yapamıyordur 9 Eylül'de lansmanı var zaten.

Aralarındaki fiyat farkını bilmediğim için açtım konuyu hocam. 17 daha cazip geliyor fakat fiyatı nasıl olur diye sormak istedim.

Aralarındaki fiyat farkını bilmediğim için açtım konuyu hocam. 17 daha cazip geliyor fakat fiyatı nasıl olur diye sormak istedim.
Ekstrem bir fark olacağını sanmıyorum ama yurtdışı cihazları ve geliş süreleri hakkında pek bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…