iPhone 17 beklenmeli mi?

nasteisha

Decapat
Daha fazla  
Selam, ay sonunda 16 Pro almayı düşünüyordum. Webde 17'ye ait bilgiler falan gördüm. 17 Pro beklemeye değer mi size?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ay sonunda 16 Pro almayı düşünüyordum. Webde 17'ye ait bilgiler falan gördüm. 17 Pro beklemeye değer mi size?
Beklenmeye deger, bu sefer guzel degisiklikler olacagi soyleniyor, maalesef 14 pro'dan beri standart kullanici icin hicbir degisiklik olmayan cihazlar cikariliyor.

Son düzenleme:
Bence değmez. Şuan bilinen değişiklikler tasarım, işlemci ve soğutma iyileşmesi. Başka değişiklik yok. Düz 16 ile 17 arasında kalsaydınız beklenilirdi ama 16 pro ile 17 pro için bence beklenmez.

Bence değmez. Şuan bilinen değişiklikler tasarım, işlemci ve soğutma iyileşmesi. Başka değişiklik yok. Düz 16 ile 17 arasında kalsaydınız beklenilirdi ama 16 pro ile 17 pro için bence beklenmez.
Kamerada ciddi degisiklikler bekleniyor hocam, ek olarak son zamanlarda ekranda yansima onleyici malzeme kullanilacagi soyleniyor, eger bu degisiklikler olursa son zamanlarda cikan modeller arasinda en cok fark olani olacaktir. Tabii kesin degil bu durumlar ama yine de beklemeye deger gibi duruyor bence.

Benim gördüğüm tek telefoto kamera değişecek diye gördüm 48 MP olacak deniyor diğer kameraları gibi. Yani yine de acil ihtiyacı yoksa beklenebilir bir kaç özellik kazanır ama varsa çok da değişiklik yok zaten 16 alabilir.
Beklenilebilir acil telefon ihtiyacın yoksa. Çıktıktan sonra karar verirsin.
Çıktıktan sonra büyük fiyat farkı olmazsa 17 serisi alır hocam çıktıktan sonra karar verilecek bir şey yok.

Aradaki farklar bunlar olacak deniliyor. İhtimalide yüksekmis.

Orasi dogru tabii, bir de on kamera 12'den 24'e cikacak deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…