Gamezone Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 266 Çözümler 1 Bugün 17:02 #1 S23'ten iPhone17 geçtim. S23'te tek tusla yaptığım yansıtma iPhone 17 de ekran yansıtmada TV veya Mi Box bulmuyor. YouTube'da buluyor. Bunun için bir uygulama ya da ayar var mı?
S23'ten iPhone17 geçtim. S23'te tek tusla yaptığım yansıtma iPhone 17 de ekran yansıtmada TV veya Mi Box bulmuyor. YouTube'da buluyor. Bunun için bir uygulama ya da ayar var mı?
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.267 Çözümler 8 Bugün 18:37 #2 İphone hee uygulamada yansıtma desteği sunmuyor hocam. Bu sebeple çıkmıyor.
Gamezone Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 266 Çözümler 1 Bugün 20:21 #3 rhylla dedi: İphone hee uygulamada yansıtma desteği sunmuyor hocam. Bu sebeple çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkürler hocam. İphone hayal kırıklığı olacak bana
rhylla dedi: İphone hee uygulamada yansıtma desteği sunmuyor hocam. Bu sebeple çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkürler hocam. İphone hayal kırıklığı olacak bana