iPhone 17 için adaptör önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone 17 için adaptör aramaktayım. 40 watt hızlı şarj destekliyor. Apple'ın kendi sitesindeki giriş seviye 20 watt adaptör 900 liradan başlıyor. İlla Apple'ın kendi adaptörlerini mi tercih etmek lazım yoksa başka marka adaptörler de kullanılabilir mi? Aklımda aşağıda linkini bıraktığım Ugreen adaptör var. Açıklama kısmında uyumlu telefon modellerinde iPhone 17 yok ancak iPhone 16 modelleri dahil pek çok telefon modeli var. Bütçe olarak bir problemim yok. Tasarımı çok hoşuma gitti. Güvenle kullanabileceğimiz bir adaptör müdür? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Başka adaptör öneriniz varsa onlara da bakalım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belkin markasından bakabilirsiniz Apple'dan sertifika tarzı bir şey almıştı yani Apple standartlarında üretim yapıyor.

40 watt adaptör istiyorsan Apple almak zorundasın. Piyasada iPhone 17’nin tam 40W hızlı şarj protokolüne uygun adaptör yok Apple adaptör hariç. O yüzden 16 desteklerken 17 desteklemiyor. Eğer 20 watt düşünürsen Made for iPhone sertifikalı kullan. 20 watt da zaten yeterli iPhone 17 için, benim telefonum 30 dakikada tam kapasite şarj oluyor onunla.

Eğer pil sağlığın önemliyse Apple 20 watt en iyi seçenek.
20 watt Apple pahalı geliyorsa ise MFi sertifikalı al.
40 watt istiyorsan Apple zorunlu. (Apple’ın yeni 40W Dynamic Power Adaptör hariç uyumlu olan yok.)

40 watt adaptör istiyorsan Apple almak zorundasın. Piyasada iPhone 17’nin tam 40 W hızlı şarj protokolüne uygun adaptör yok Apple adaptör hariç. O yüzden 16 desteklerken 17 desteklemiyor. Eğer 20 watt düşünürsen Made for iPhone sertifikalı kullan. 20 watt da zaten yeterli iPhone 17 için, benim telefonum 30 dakikada tam kapasite şarj oluyor onunla.

Eğer pil sağlığın önemliyse Apple 20 watt en iyi seçenek.
20 watt Apple pahalı ise MFi sertifikalı al.
40 watt istiyorsan Apple zorunlu.
Apple'ın da kendi 40 watt adaptörü yok ki

Belkin markasından bakabilirsiniz Apple'dan sertifika tarzı bir şey almıştı yani Apple standartlarında üretim yapıyor.
Teşekkürler o adaptörlere de bakayım

Apple Dynamic Power Adapter 40W with 60W Max – Apple’ın 40W Dynamic Power Adaptör'ü, 60W’a kadar kısa süreli pik güç verebilme özelliği ile hızlı şarj için tasarlanmıştır.
Apple tr ürünü değil. Bir de gümrükle uğraşacağız bunda. Teşekkürler sağolun

Yıl kaç olmuş adaptör arıyoruz. Koy ürünün içine ona göre de fiyatını belirle işte. Ne saçma iş gerçekten

Apple tr ürünü değil. Bir de gümrükle uğraşacağız bunda. Teşekkürler sağolun

Yıl kaç olmuş adaptör arıyoruz. Koy ürünün içine ona göre de fiyatını belirle işte. Ne saçma iş gerçekten

Adaptörün maliyeti, kutulama, depolama, kargolama, nakliye, kullanıcının satın almak zorunda bırakılması vs. dahil edersek iPhone başına ortalama 500 Dolara kadar kâr yapıyorlar. İnsanlara da doğa için cart curt diye zırvalıyorlar sanki bilmiyoruz bunları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı