iPhone 17 mi S25 Ultra mı S24 Ultra mı?

Tamam her şeye göre sayar mısınız S25'ten üstün bir şeyini.

Performans kalite tasarım yapay zekası Android kasar dostum iPhone kasmaz iPhone 5S var eski telefonum hala hiç şekilde kasma donması yok kamera iPhone en kaliteli telefondur.

Dostum kişisel olarak herkesin değişir S25'i de gördüm baktım kasma vardı Android'in cogu telefonu kasar fanboyluk değil bu kalitedir.

Allah Allah ya ben kullanıyorum kasma yok neden sizde kasma oldu acaba? Size özel bir durum galiba.

O zaman genel olarak s25 ultra mı öneriyorsunuz doğrusunu söylemek gerekirse nedense Banada iPhone kamera vesaire saha kaliteli gibi geliyor ya da toplum algısı biraz

O zaman genel olarak S25 Ultra mı öneriyorsunuz doğrusunu söylemek gerekirse nedense bana da iPhone kamera vesaire saha kaliteli gibi geliyor ya da toplum algısı biraz

S25 Ultra al geç, iPhone 17 Pro seviyesine çıkmadığın sürece.

Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım. S25 Ultra, S24 Ultra ve iPhone 17 arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı?
s25 ultra iphone 17 pro max ın rakibidir. tabii ki de s25 ultra. Lakin s26 ultranın çıkışına az kaldı onu da düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar herkesin kişisel zevki ama bence kalite iPhone demek telefonlarda siz bilirsiniz düşününce anlarsınız aslında.

s25 ultra iphone 17 pro max ın rakibidir. tabii ki de s25 ultra. Lakin s26 ultranın çıkışına az kaldı onu da düşünebilirsiniz.
Bende belkide biraz toplum algısı oluştu nedense kamera geçiş hızı vesaire iPhone daha iyi gibi geliyordu

Bende belkide biraz toplum algısı oluştu nedense kamera geçiş hızı vesaire iPhone daha iyi gibi geliyordu
Doğrusun hocam.Onun nedeni iphonenin hızlı olması değil ios un animasyonları daha göze hitap ediyor aslında daha hızlı açılmıyor. Samsungun donanım özlellikleri bin basar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…