iPhone 17 mi yoksa iPhone 16 Pro/Pro Max mi?

averyx_

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, iPhone 12 kullanıyorum telefonu değiştirmek istiyorum. Sizce 0 iPhone 17 mi yoksa ikinci el iPhone 16 Pro/PM modeli mi? Hangisini tercih etmeliyim? 16'nın tasarımı çok hoşuma gidiyor. Titanyum kasa olması sebebiyle biraz daha yatkınım ona.

Düz modele göre Pro modeller daha iyi bence 16pm al.

16 PM kullanıyorum bence her şey için gayet yeterli bir telefon, 1 yıl olacak neredeyse alalı rahat 4-5 sene daha kullanırım.

Açıkcası hangi amaçla kullanacağınız bu noktada daha önemli,
Eğer yalnızca telefon/whatsapp için kullanıyorsanız önerim kesinlikle 17 yönünde olacaktır. Güvenlik açısından ram verilerini koruduğunu duymuştum.

Eğer fotoğrafçılık, video için kullanacaksanız PM serisi öneririm.
Kullanım amacınızı belirtirseniz daha kolay yardımcı olabilir diğer arkadaşlarda
13Promax kullanıyorum fotoğraf ve video kalitesi 17 Pro Max ile karşılaştırdığımda geriye düştü ama hala profesyonel olarak fotoğraf ve video işi gerçekleştirebiliyorum.

16 Pro/Pro Max , telefonu günlük 6-6.30 saatten fazla kullanırım (sosyal medya vs.) derseniz 16 Pro Max alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…